Dolar 32,3218
Euro 35,0717
Altın 2.279,78
BİST 9.017,54
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Tekirdağ 21°C
Parçalı Bulutlu
Tekirdağ
21°C
Parçalı Bulutlu
Cum 20°C
Cts 23°C
Paz 23°C
Pts 24°C

Ergene Velimeşespor Çorum deplasmanına hazır

Ergene Velimeşespor Çorum deplasmanına hazır
19 Ocak 2022 12:45
A+
A-

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) 2. Lig Kırmızı Grup’ta mücadele eden Ergene Velimeşespor 22 Ocak 2022 Cumartesi günü deplasmanda oynayacağı Çorum FK maçının hazırlıklarını galibiyet üzerine yapıyor.
Ligin ikinci yarısına Sarıyer karşısında elde ettikleri galibiyetle başladıklarını anımsatan ve galibiyetten ötürü tüm futbolcuları ve teknik heyet, kutlayan Ergene Velimeşespor Başkanı Serkan Bezgin, “Sarıyer karşısında galibiyet almak ve ikinci yarıya 3 puanla başlamak bizim için son derece önemliydi. Sarıyer maçı geride kaldı şimdi sırada Çorum FK takımı ile deplasmanda yapacağımız maç var. Bu maçı da kazanmak ve alt sıralardan bir an evvel kurtulmak istiyoruz” dedi.
Ergene Velimeşespor’un üst sıralarda olması için teknik ekibin verdiği rapor doğrultusunda kadroya takviye yaptıklarını da sözlerine ekleyen Serkan Bezgin, “Devre arası kampında takımımıza katılan isimlerden tecrübeli kaleci Kurtuluş Yurt ile genç orta saha oyuncusu Mete Han ikinci yarının ilk maçında forma giydiler ve 90 dakika sahada kaldılar. Kadromuza yeni katılan diğer oyuncularımızın da mavi beyazlı formayı terleterek takımımıza katkı vereceklerine inanıyorum” diye konuştu.
Şimdi hedefimiz deplasmanda Çorum FK takımını yenerek çıkış aramak olacak diyen Başkan Bezgin, “Oyuncu kalitemi ve kadro derinliğimiz ile deplasmanda galip gelebilecek güce sahibiz. Bizler takımımıza inanıyoruz. Taraftarlarımızın da bize ve takımımıza güvenerek iç saha maçlarımızda yanımızda olarak destek vermelerini istiyoruz” şeklinde konuştu.
22 Ocak Cumartesi günü saat 13.00’de başlayacak olan maçta deplasmanda Çorum FK takımıyla karşı karşıya gelecek olan Ergene Velimeşespor hafta arası maçında ise 26 Ocak 2022 Çarşamba günü Bodrumspor A.Ş. takımını Velimeşe Mustafa Kemal Atatürk Stadyumu’nda konuk edecek.