Dolar 32,3424
Euro 35,0948
Altın 2.310,52
BİST 9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Tekirdağ 22°C
Parçalı Bulutlu
Tekirdağ
22°C
Parçalı Bulutlu
Cum 20°C
Cts 23°C
Paz 23°C
Pts 24°C

Ergene Velimeşespor Sahaya Güney Bebek İçin Çıkacak

Ergene Velimeşespor Sahaya Güney Bebek İçin Çıkacak
17 Mart 2023 10:01
A+
A-

Ergene Velimeşespor’un bu hafta sonu oynayacağı Bayrampaşa Spor maçının bilet gelirlerini SMA Hastası Güney bebeğin tedavi masrafları için ailesine bağışlayacak.

Tekirdağ’ın profesyonel liglerdeki tek temsilcisi olan Ergene Velimeşe Spor 19 Mart Pazar günü Bayrampaşa Spor ile kendi sahasında karşı karşıya gelecek. Mavi beyazlılar için ligde büyük önem arz eden müsabakanın başka bir önemli boyutu daha var. Ergene Velimeşespor sahaya hem galibiyet hem de SMA hastası Güney bebek için çıkacak. Mavi beyazlılar bu müsabakanın tüm bilet gelirlerini Velimeşe mahallesinde ikamet eden SMA hastası Güney bebeğin tedavi masraflarının karşılanması için Güney bebeğin ailesine teslim edecek.

Ergene Velimeşespor Kulüp Başkanı Serkan Bezgin kulüp binasında yapmış olduğu açıklamasında, “Ergene Velimeşesporumuz SMA Hastası Güney bebeğin tedavi masraflarının karşılanması için bu hafta sonu oynayacağı Bayrampaşa Spor müsabakasının bilet gelirlerinin tümünü Güney bebeğin tedavi masraflarına bağışlayacak. Tüm sporseverleri yoğun bir şekilde bu müsabakaya bekliyoruz. Katılımın ne kadar fazla olursa güney bebeğimiz için maddi anlamda desteğimiz daha da büyük olacaktır. Güney bebeğimize nefes, Ergene Velimeşespor’umuza destek olmak için tüm halkımızı 19 Mart Pazar günü saat 14.00’da Velimeşe Mustafa Kemal Atatürk Stadyumunda oynanacak olan Ergene Velimeşespor – Bayrampaşa Spor müsabakasına davet ediyorum” dedi.