Dolar 32,4375
Euro 34,7411
Altın 2.439,70
BİST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Tekirdağ 20°C
Az Bulutlu
Tekirdağ
20°C
Az Bulutlu
Paz 19°C
Pts 18°C
Sal 19°C
Çar 21°C

Ergene Velimeşespor Soma Spor’u Konuk Edecek

Ergene Velimeşespor Soma Spor’u Konuk Edecek
3 Şubat 2022 12:56
A+
A-

Türkiye Futbol Federasyonu 2.Lig Kırmızı grupta bulunan Ergene Velimeşespor 24.hafta müsabakasında kendi sahasında Soma Spor’u konuk edecek. 5 Şubat Cumartesi günü Velimeşe Mustafa Kemal Atatürk Stadyumunda oynanacak müsabaka saat 13.00’da başlayacak.
Tekirdağ’ın profesyonel liglerdeki tek temsilcisi olan Ergene’nin gururu Ergene Velimeşespor bu hafta sonu kendi sahasında Soma Spor’u konuk edecek. Mücadeleye mavi beyazlılar mutlak üç puan ile çıkacak. Ligin ikinci yarısına fırtına gibi başlayan Ergene Velimeşespor ilk önce kendi sahasında Sarıyer’i 3-0 ardından Çorum Futbol Kulübünü deplasmanda 2-1 mağlup etmişti. Son olarak Van deplasmanında boy gösteren Ergene Velimeşespor karlı ve soğuk havada oynadığı müsabakada zemininde azizliğine uğrayarak sahadan 3-1 mağlup ayrıldı.
Van mağlubiyetini unutan mavi beyazlılar bu hafta sonu oynayacakları Soma Spor maçına odaklanmış durumda. Sahaya galibiyet için çıkacak olan Ergene Velimeşespor bu müsabakadan hem 3 puanla ayrılmak hem de ligin ilk yarısında Soma’da oynana ve Soma Spor’un galibiyeti ile tamamlanan müsabakanın rövanşını almak istiyor.