Dolar 32,3282
Euro 35,0649
Altın 2.282,13
BİST 8.998,75
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Tekirdağ 21°C
Parçalı Bulutlu
Tekirdağ
21°C
Parçalı Bulutlu
Cum 20°C
Cts 23°C
Paz 23°C
Pts 24°C

Ergene’de Haftanın Spor Panoraması

Ergene’de Haftanın Spor Panoraması
27 Eylül 2022 12:14
A+
A-

Ergene’de farklı lig kategorilerinde bulunan futbol takımları hafta sonu birbirinden güçlü rakipleri le maç yaptı. Oynanan müsabakalarda futbol takımları Ergene ilçesini en iyi şekilde temsil etti.
Tekirdağ’ı profesyonel liglerde temsil eden tek takım olan Ergene Velimeşespor kendi sahasında Kırıkkale Büyük Anadolu Spor takımını konuk etti. İlk yarı ve ikinci yarıda yediği gollerle Ergene Velimeşespor sahadan 2-0 mağlup ayrıldı.
Tekirdağ 1. Amatör Ligi B grubunda bulunan Ergene temsilcilerinden Ahimehmet Gençlik Spor, Malkara 14 Kasım Spor takımına 4-2 mağlup olurken grupta bulunan bir diğer Ergene temsilcisi Ergenegücü, Ulaşspor Muratlı 1935 Spor kulübünü 2-1 mağlup etti.
Tekirdağ 1. Amatör Ligi C grubunda bulunan Ergene Kırkgöz Gençlik Spor Kulübü bir başka Ergene temsilcisi olan Sağlık Spor ile karşı karşıya geldi, müsabakayı Ergene Kırkgöz Gençlik Spor Kulübü 3-1 kazandı. Bu galibiyet ile Ergene Kırkgöz Gençlik Spor Kulübü ilk galibiyetini alırken Sağlık Spor’da ilk mağlubiyetini aldı. Grupta bulunan diğer Ergene temsilcileri olan Ergenene Misinli Spor Ergene Gençlerbirliği Spor’u 2-1 yenerken, Vakıflar Güven Spor Çorlu Spor’a 3-1 mağlup oldu, Ergene Belediye Spor ve Esen Spor ise 2-2 berabere kaldı. Ergene temsilcisi Ergene Misinli Spor ilk iki haftada almış olduğu iki galibiyet ile ligde Çorlu Spor ile liderliği paylaşıyor.