Dolar 32,4375
Euro 34,7411
Altın 2.439,70
BİST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Tekirdağ 20°C
Az Bulutlu
Tekirdağ
20°C
Az Bulutlu
Cts 19°C
Paz 19°C
Pts 17°C
Sal 18°C

Ergene’de Haftanın Spor Panoraması

Ergene’de Haftanın Spor Panoraması
19 Ekim 2021 12:02
A+
A-

Hafta sonu 2021-2022 sezonu Tekirdağ 1.Amatör liglerinin başlamasıyla birlikte Ergene ilçesini temsil eden futbol takımları da sezonun ilk müsabakalarını oynadı. Birbirinden zor takımlarla karşılaşan Ergene temsilcileri en iyi şekilde ilçelerini temsil etti.
Tekirdağ 1.Amatör Ligi B grubunun tek Ergene temsilcisi olan Esen Spor ligin ilk hafta müsabakasında Çerkezköy deplasmanında Çerkezmüsellim Spor Kulübü ile karşı karşıya geldi. 90 dakika sonunda maç 1-1’lik eşitlikle sonuçlandı. Böylelikle Esen Spor sezona 1 puanla başladı.
Tekirdağ 1.Amatör Ligi C grubunda Vakıflar Güven Spor Kızılpınar Uzay Spor ile karşı karşıya gelirken Ergene temsilcisi müsabakadan 3-1’lik galibiyet ile ayrıldı. Aynı grupta bulunan diğer Ergene temsilcileri Ahimehmet Gençlik Spor ve Ergene Kırkgöz Gençlik Spor futbol takımları birbirleriyle karşı karşıya gelirken, müsabakayı Ahimehmet Gençlik Spor 1-0 kazandı.
Tekirdağ 1.Amatör Ligi D grubunda ise Ergene Gençlerbirliği Spor deplasmanda Çukuryurt Spor ile karşı karşıya geldi. Müsabakayı Ergene temsilcisi 3-2 kazandı. D grubunda bulunan diğer Ergene temsilcisi Ergene Pınarspor Çorlu Rumeli Spor ile oynadığı müsabakayı 6-1’lik farklı skorla kazandı. D grubunda bulunan bir başka Ergene temsilcileri Sağlık Spor ve Ergene Belediye Spor ise birbirleri ile maç yaparken müsabakayı Sağlık Spor 2-0 kazandı.