Dolar 32,3184
Euro 35,0487
Altın 2.307,01
BİST 9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Tekirdağ 22°C
Parçalı Bulutlu
Tekirdağ
22°C
Parçalı Bulutlu
Cum 20°C
Cts 23°C
Paz 23°C
Pts 24°C

GAYTANCIOĞLU KEŞAN ENEZ YOLUNU HATIRLATTI

GAYTANCIOĞLU KEŞAN ENEZ YOLUNU HATIRLATTI
4 Nisan 2022 12:27
A+
A-

CHP Edirne Milletvekili Doç. Dr. Okan Gaytancıoğlu TBMM’de yaptığı açıklamada Keşan – Enez yolunun durumuna değinerek “Sözde, 2018’de yenileme çalışmalarına başlanmış ve 2021’de bitirilecekti. Geldik 2022’ye, artık ortada bir çalışma da yok.” Dedi.
Doç. Dr. Gaytancıoğlu TBMM Genel Kurulunda yaptığı açıklamada şunları söyledi: “Yaz geliyor, Türkiye’nin her yerinden misafirlerimiz, dünyanın en güzel denizlerinden olan ve AKP’nin yok etmeye çalıştığı Saros Körfezi’mize dinlenmek için gelecekler.
Gelin görün ki Saros kıyılarına ulaşımı sağlayan ana bağlantı yolu olan Keşan-Enez yolu hâlâ kağnı yolu gibi. Sözde, 2018’de yenileme çalışmalarına başlanmış ve 2021’de bitirilecekti. Geldik 2022’ye, artık ortada bir çalışma yok.
Yaz aylarında 300 bin vatandaşımız bu yolu kullanıyor. Bir ilçenin ülkeye bağlandığı yol ancak bu kadar kötü olabilir. AKP milletvekillerinden Genel Başkanına kadar Keşan-Enez yolunu kullanıp ‘Bu yolun standartları yerindedir. Vatandaşın canını, malını tehlikeye atmıyor.’ diyebilen varsa söylesin.
Keşan-Enez yolunun durumu utanç vesikasıdır, bu vesika da AKP’nin boynunda asılı durmaktadır. AKP bu vesikadan rahatsız olmayabilir ama biz vatandaşımızın can ve mal güvenliğinden endişeliyiz ve bir an önce yolun düzeltilmesini istiyoruz.”