Dolar 32,4375
Euro 34,7411
Altın 2.439,70
BİST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Tekirdağ 20°C
Az Bulutlu
Tekirdağ
20°C
Az Bulutlu
Cts 19°C
Paz 19°C
Pts 17°C
Sal 18°C

GENÇLİK KOLLARINDAN DOĞUM GÜNÜ SÜRPRİZİ

GENÇLİK KOLLARINDAN DOĞUM GÜNÜ SÜRPRİZİ
23 Temmuz 2022 10:03
A+
A-

CHP Çerkezköy Gençlik Kolları Başkanı Aytekin Şahinkaya ve Yönetim Kurulu Üyeleri Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay’ı ziyaret ederek doğum gününü kutladılar.
Çerkezköy Belediye Başkanımız Vahap Akay’ın doğum gününü kutlayan CHP Çerkezköy Gençlik Kolları Başkanı Aytekin Şahinkaya, CHP Tirebolu Gençlik Kolları Başkanı İlker Polat ve Yönetim Kurulu Üyeleri, 44 yaşına ayak basan Belediye Başkanımıza sağlıklı, başarılı ve mutlu bir hayat temennisinde bulundular.
ÇOK MUTLU OLDUM
CHP Çerkezköy Gençlik Kolları Başkanı Aytekin Şahinkaya ve Yönetim Kurulu Üyelerine yaptıkları sürpriz doğum günü ziyareti için teşekkür eden Belediye Başkanımız Vahap Akay, “Gençlik Kollarımızın bu hoş doğum günü sürprizi beni çok duygulandırdı ve mutlu etti. Başta Gençlik Kolları Başkanımız Aytekin Şahinkaya olmak üzere tüm Yönetim Kurulu Üyelerine teşekkür ediyorum. İyi ki varlar, iyi ki bizimleler. İnşallah gençlerimiz ile daha nice yolları omuz omuza, el ele yürüyeceğiz” dedi.
ÇALIŞMALAR İLE İLGİLİ BİLGİ VERDİ
Daha sonra CHP Gençlik Kollarına Çerkezköy Belediyesi’nin yapımı devam eden ve hayata geçirilecek projeler ile ilgili de bilgiler veren Belediye Başkanımız Vahap Akay, ziyaretin sonunda Çerkezköy CHP Gençlik Kolları ile hatıra fotoğrafı çektirdi.