Dolar 32,3171
Euro 35,0910
Altın 2.299,97
BİST 9.050,08
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Tekirdağ 22°C
Açık
Tekirdağ
22°C
Açık
Cum 20°C
Cts 23°C
Paz 23°C
Pts 24°C

Günay, “Ülkemizin geleceği eğitimden geçiyor”

Günay, “Ülkemizin geleceği eğitimden geçiyor”
22 Ekim 2021 11:47
A+
A-

Tekirdağ Ticaret ve Sanayi Odası, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nin de desteğiyle, Tekirdağ görev sınırları içerisinde sorumlu olduğu Süleymanpaşa, Muratlı ve Şarköy ilçelerinde ihtiyaç sahibi öğrencilere toplamda 1200 adet bot ve mont yardımında bulundu. Tekirdağ Ticaret ve Sanayi Odası tarafından hazırlanan yardım kutuları, İl ve İlçe Milli Eğitim Müdürlükleri aracılığıyla Süleymanpaşa, Muratlı ve Şarköy ilçelerimizde bulunan ilk ve orta dereceleri okullarda eğitim gören öğrencilere ulaştırıldı.
Tekirdağ Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Cengiz Günay, “Eğitim yardımlarımızı geleneksel hale getirerek yardımımızı idrak etmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Yardımlarımızın eksiksiz ve zamanında yapılması için gerekli tedbirleri alarak hassasiyet gösterdik. Gerçek ihtiyaç sahiplerine ulaşması için titiz davrandık. İş dünyası temsilcileri olarak eğitime ve eğitim gören öğrencilerimize büyük önem veriyoruz. Biliyoruz ki, ülkemizin geleceği eğitimden geçiyor. Daha güçlü yarınlar için bu yöndeki çabamız devam edecek olup sosyal sorumluluk adına elimizden gelen tüm desteği vereceğiz. Yardımda katkısı büyük olan Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Başkanı Sayın M. Rifat Hisarcıklıoğlu’na, birlikte çalıştığımız İl ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüklerimize teşekkür ediyor, yardımın öğrencilerimizin eğitimine fayda sağlamasını temenni ediyorum. Tüm öğrencilerimize 2021 ve 2022 eğitim – öğretim yılının başarılarla dolu bir yıl olmasını diliyorum.” dedi.