Dolar 32,3645
Euro 34,9526
Altın 2.325,33
BİST 9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Tekirdağ 20°C
Parçalı Bulutlu
Tekirdağ
20°C
Parçalı Bulutlu
Cts 23°C
Paz 23°C
Pts 24°C
Sal 19°C

Hanımlar istedi Marmara Adası turu yeniden

Hanımlar istedi Marmara Adası turu yeniden
27 Temmuz 2022 12:27
A+
A-

Süleymanpaşa Belediyesi, her yaz olduğu gibi bu yaz da kadınlara yönelik günübirlik Marmara Adası turu hizmetini yoğun talep nedeniyle sefer sayılarını arttırarak yeniden gerçekleştiriyor.
Süleymanpaşalı hanımlar, hiçbir ücretin talep edilmeyeceği Marmara Adası turu kapsamında, Saraylar beldesinde bulunan Kadınlar Plajı’nda gönül rahatlığı ile deniz ve güneşin tadını çıkaracaklar. Ayrıca seyahat süresince çeşitli ikramlar ve eğlenceli etkinlikler de tur kapsamında yer alacak. 15-70 arası tüm hanımların katılabileceği Marmara Adası turu için başvurular başladı.
BAŞVURULAR 25 TEMMUZ – 5 AĞUSTOS ARASI
Süleymanpaşa Belediyesi Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürlüğü tarafından organize edilen ve 9-25 Ağustos tarihleri arasında düzenlenecek olan günübirlik Marmara Adası tatili için kayıtların başladığı, başvuruların 25 Temmuz – 5 Ağustos tarihleri arasında alınacağı ifade edildi. Konuyla ilgili 0 282 259 59 59 numaralı Süleymanpaşa Belediyesi Çağrı Merkezinden bilgi alınabileceği ve Hasan Âli Yücel Meydanı’nda (Tarihi Bedesten altı) bulunan Süleymanpaşa Belediyesi İrtibat Bürosundan kayıt yaptırılabileceği belirtildi. Başvuru sırasında isteklilerin yanlarında nüfus cüzdanlarını bulundurmasının zorunlu olduğu hatırlatıldı. Marmara Adası seyahati için feribot seferlerinin sabah 08.30 kalkış, akşam 18.00 dönüş olarak belirlendiği de aktarılan bilgiler arasında yer aldı. Turlarda kontenjanın 200 kişi ile sınırlı olacağı, katılmak isteyen hanımların rezervasyonlarını geciktirmeden yapmaları gerektiği hatırlatıldı.
KAYITLAR MAHALLE BAZINDA ALINACAK
Konuyla ilgili yapılan açıklamada, bu yaz üçüncü kez düzenlenen Hanımlara Özel Marmara Adası Turu için mahalle bazında turlar gerçekleştirileceği kaydedilirken, altı ayrı seferle yapılacak organizasyonda hangi mahallelerin hangi tarihlerde ada turuna katılacağı da duyuruldu. Buna göre;
9 Ağustos Salı günü Kumbağ, Barbaros, Topağaç ve Altınova Mahalleleri,
11 Ağustos Perşembe günü Hürriyet, Değirmenaltı ve Namık Kemal Mahalleleri
16 Ağustos Salı günü 100. Yıl, Yavuz, Ortacami ve Vatan Mahalleleri,
18 Ağustos Perşembe günü Çiftlikönü, Karacakılavuz ve Banarlı ile tüm diğer kırsal mahalleler,
23 Ağustos Salı günü Aydoğdu, Çınarlı, Karadeniz ve Zafer Mahalleleri,
25 Ağustos Perşembe günü Atatürk, Ertuğrul ve Bahçelievler Mahallelerinde ikamet eden hanımlar ada turundan yararlanabilecek.