Dolar 32,2020
Euro 35,0069
Altın 2.504,53
BİST 10.643,58
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Tekirdağ 22°C
Parçalı Bulutlu
Tekirdağ
22°C
Parçalı Bulutlu
Pts 23°C
Sal 24°C
Çar 22°C
Per 24°C

İYİ PARTİ ADAY ADAYI TUNCER: ‘HAKSIZLIKLARA SESİNİ ÇIKARAN BİR VEKİL OLARAK SİZLERİ TEMSİL ETMEK İSTİYORUM’

İYİ PARTİ ADAY ADAYI TUNCER: ‘HAKSIZLIKLARA SESİNİ ÇIKARAN BİR VEKİL OLARAK SİZLERİ TEMSİL ETMEK İSTİYORUM’
2 Nisan 2023 12:19 | Son Güncellenme: 2 Nisan 2023 12:27
A+
A-

İYİ Parti’den milletvekilli aday adayı olan Sibel Eda Tuncer:   “Ben Meclis’te bütün bu sistemin dayattığı haksızlıklara sesini çıkaran bir vekil olarak sizleri temsil etmek istiyorum”  

İYİ Parti Tekirdağ milletvekilleri aday adayları Ramada Otel’de düzenlenen iftar yemeği ile tanıtıldı. İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Tolga Akalın’ın da yer aldığı iftar yemeğine  il ve ilçe örgütleri temsilcileri de katıldı.

31 aday adayı arasında yer alan Sibel Eda Tuncer,  milletvekili aday adaylığı konuşmasında kendi hayatını Meral Akşener ile özdeşleştirdiğini belirterek,  “Onun gibi ülkemin kaygısını, endişesini yaşadığım için İYİ Parti’de yer aldım” dedi.

Konuşmasına “17 yıllık hekimliğim,  17 yıllık devlet memurluğu sürecinde  bu sisteme karşı durup haksızlığa boyun eğmediğim için her türlü iftiraya hakarete tehdide maruz kaldım . Hiçbir zaman geri adım atmadım. Hiçbir zaman doğru adım atmaktan şaşmadım” diye devam eden Tuncer,  İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener ile Cumhurbaşkanı Erdoğan arasında yaşanan gerilime de değindi. Tuncer,  “Erkeklik demek kendi makamını kullanıp bir kadını tehdit etmek kendisini geri adım attıramadığı için her türlü iftirayı hakareti etmek ve onu insanların gözünde küçültmeye çalışmak demek değildir. Erkeklik demek sizler gibi genel başkanı bir kadın olan partide yer alıp onun arkasında yanında sağında solunda aslanlar gibi yürümek demektir” diye konuştu.

‘PARTİMDEKİ ERKELERLE GURUR DUYUYORUM’

Partisi’nde yer alan bütün erkekler ile gurur duyduğuna vurgu yapan Tuncer, “Partim içindeki erkeklerle gurur duyuyorum, onur duyuyorum ve buraya mensup olduğum için kendimle de onur duyuyorum.  Hepinize bir kadını bu kadar desteklediğiniz için çok teşekkür ediyorum. Ben Meclis’te bütün bu sistemin dayattığı haksızlıklara sesini çıkaran bir vekil olarak sizleri temsil etmek istiyorum” sözleriyle konuşmasını sonlandırdı.


Trakya Demokrat Gazetesi sitesinden daha fazla şey keşfedin

Son gönderilerin e-postanıza gönderilmesi için abone olun.