Dolar 32,4443
Euro 34,7476
Altın 2.435,09
BİST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Tekirdağ 20°C
Az Bulutlu
Tekirdağ
20°C
Az Bulutlu
Cts 19°C
Paz 20°C
Pts 19°C
Sal 18°C

İYİ PARTİ İL BAŞKANI GÖKHAN METİNER MAZBATASINI ALDI

İYİ PARTİ İL BAŞKANI GÖKHAN METİNER MAZBATASINI ALDI
13 Ocak 2023 12:16
A+
A-

İYİ Parti Tekirdağ İl Başkanı seçilen Gökhan Metiner, İl Seçim Kurlu Başkanlığında düzenlenen tören ile mazbatasını aldı. Başkan Metiner,  “Demokrasi şölenimizi mazbata ile taçlandırdık” dedi. 

İyi Parti Tekirdağ İl Başkanlığı seçimlerinde 357 oy alarak il başkanlığına seçilen Gökhan Metiner, Tekirdağ Adliyesi İl Seçim Kurulu Başkanlığı’nda düzenlenen tören ile mazbatasını alarak, görevine resmen başladı.

 

İYİ Partililerin geniş bir katılım gösterdiği mazbata töreninde konuşan Gökhan Metiner “Öncelikle Kalp ritim  bozukluğu sebebiyle gözetim altına alınan sayın Genel Başkanım Meral Akşener’e geçmiş olsun diliyor kendilerine acil şifalar diliyorum. Her şey yolunda bugün (dün) taburcu olacaklar. Diğer taraftan demokrasi şölenimizi mazbatamız ile taçlandırdık. Bugün itibarı ile herkes bir ve beraber burada. Kimse bizden bir ötekileştirme bir ayrılık beklemesin. Bir ve beraberiz. Sayın Milletvekilim, il başkanım ilçe başkanım ve teşkilat mensuplarımız bir aradayız. Artık hepimiz Tekirdağ’ın tüm sokaklarında, mahallelerinde, her yerde bizleri görecek. Pazartesi itibari ile kampanya dönemindeki programımıza göre hız kesmeden seçim çalışmalarımıza başlıyoruz. Türkiye’yi ve Tekirdağ’ı İYİ Partili yapmaya hazırız. Herkese teşekkür ediyorum” dedi.