Dolar 32,3676
Euro 34,9560
Altın 2.325,34
BİST 9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Tekirdağ 20°C
Parçalı Bulutlu
Tekirdağ
20°C
Parçalı Bulutlu
Cts 23°C
Paz 23°C
Pts 24°C
Sal 19°C

Kapaklı’da kitap bağışı kampanyası başlatıldı

Kapaklı’da kitap bağışı kampanyası başlatıldı
4 Aralık 2021 14:03
A+
A-

Milli Eğitim Bakanlığı tarafından başlatılan “Kitapsız Kütüphane Kalmasın” Projesi Kapaklı Anadolu Lisesi Şehit Astsubay Ömer Halisdemir Z Kütüphanesine yapılan kitap bağışı ile başladı.
Kapaklı Anadolu Lisesinde düzenlenen programa Kapaklı Kaymakamı Bayram Sağır, Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin, İlçe Milli Eğitim Müdürü İrfan Danışmaz ve okul yönetimi katıldı.
Milli Eğitim Bakanlığı tarafından kitap bağışlama kampanyasını başlattıklarını söyleyen İlçe Milli Eğitim Müdürü İrfan Danışmaz, 38 okul kütüphanesinde 100 bin kitap hedeflerinin olduğunu söyledi.
Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin de, “Okuyan Kapaklı” sloganı ile birçok proje yaptıklarını ve başlatılan bu kampanyaya da destek olacaklarını söyledi.
Kapaklı Kaymakamı Bayram Sağır ise, kampanyaya her türlü desteği vereceklerini ifade ederek “Kısa sürede 50 bin kitabı tedarik ederek kütüphanelerimize kavuşturmalıyız.Öğrencilerimizden de bu kitapları okuyarak bu kampanyaya destek olmalarını istiyoruz. Burası nitelikli bir okul, o yüzden beklenti de çok fazla. Burada normalden biraz daha fazla kitap okumalısınız. Bizler idareci olarak her türlü desteği vereceğiz.” dedi.(AA)