Dolar 32,3766
Euro 35,0173
Altın 2.325,42
BİST 9.092,01
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Tekirdağ 20°C
Açık
Tekirdağ
20°C
Açık
Cts 23°C
Paz 24°C
Pts 24°C
Sal 19°C

Kapalı Futbol Sahası Projesi İlerliyor

Kapalı Futbol Sahası Projesi İlerliyor
18 Aralık 2021 09:56
A+
A-

Çorlu’ya yeni tesisler kazandırmak, vatandaşlarımızın yaz ve kış aylarında spor yapabilmelerine olanak sağlayabilmek adına inşaatına başladığımız “Kapalı Futbol Sahası” projemiz hızla ilerliyor.
İnşaatına 2021 yılı haziran ayında Hatip Mahallesi sınırları içinde yer alan Çorlu Belediyesi Şehir Stadyumu’nun yanında başlanılan ve biri açık, iki adeti kapalı olarak hizmet verecek olan “Kapalı Futbol Sahası” projesinde inşaat çalışmaları devam ediyor. 2022 yılında futbolseverlerin keyif alacakları yeni bir tesis için kolları sıvayan Çorlu Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, futbol sahası sınırlarını oluşturan istinat duvarlarının tamamlandığı inşaat alanında hatıl ve zemin kırma taş serim çalışması gerçekleştirdi.
Kafeterya ve soyunma odaları prefabrik bina montajlarının tamamlandığı projede kapalı sahanın ilkinde çelik konstrüksiyon montaj çalışmaları tamamlanırken ikincisinde ise montaj çalışmaları devam ediyor. Her iki sahanın çelik konstrüksiyonlarının tamamlanmasının ardından üzerleri branda ile kaplanarak zeminde sentetik çim serimi gerçekleştirilecek.
Öte yandan açık futbol sahasında da çalışmalar sürüyor. Alanda drenaj çalışmalarının sona ermesi ile birlikte zemine kırma taş serilecek ve sahanın çevresi çit ile çevrilerek sentetik çim serimi yapılacak. Bu çalışmaların tamamlanması ile birlikte aydınlatma çalışması da yapılarak Çorlu halkının hizmetine sunulacak.