Dolar 32,3266
Euro 35,0806
Altın 2.300,55
BİST 9.049,05
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Tekirdağ 22°C
Açık
Tekirdağ
22°C
Açık
Cum 20°C
Cts 23°C
Paz 23°C
Pts 24°C

Kapalı ve Açık Okçuluk Merkezi temeli atıldı

Kapalı ve Açık Okçuluk Merkezi temeli atıldı
21 Ekim 2022 10:15
A+
A-

Süleymanpaşa Belediyesi, spora yaptığı yatırımları çeşitlendirerek sürdürüyor. Son olarak Trakya’nın en büyük spor kompleksi olan Paşa Spor Vadisi içerisinde, Kapalı ve Açık Okçuluk Merkezi’nin temeli atıldı.

Bünyesinde onlarca farklı spor dalında binlerce çocuk ve gencin spor eğitimi almasını sağlayan Süleymanpaşa Belediyesi, sporcu yetiştirmede önemli bir yer tutan tesis ihtiyacını da adım adım çözerek geleceğin şampiyonlarının Süleymanpaşa’da çıkması için altyapı çalışmalarını gerçekleştiriyor.

Süleymanpaşa’ya 3 yıl gibi kısa bir sürede onlarca spor tesisi kazandırarak şehri adeta bir spor kenti haline getiren Belediye Başkanı Cüneyt Yüksel, bir süredir hazırlıkları süren Kapalı ve Açık Okçuluk Merkezi için de ilk kazmayı vurdu. Tesisin temeli atıldı, birkaç ay içerisinde inşaatın tamamlanması ve Okçuluk sporuna hizmet vermeye başlaması bekleniyor.

 

 

YÜKSEL: “ATA SPORUMUZ OKÇULUĞU GELECEK NESİLLERE AKTARACAĞIZ”

Temeli atılan merkezde incelemelerde bulunan Başkan Yüksel, konuyla ilgili yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi: “Süleymanpaşa’mızın gelecek 10 yıllık tesis ihtiyacına cevap verecek nitelikte çalışmalarını yürüttüğümüz, Trakya’nın en büyük spor tesisi Paşa Spor Vadisi’nde yer alacak Kapalı ve Açık Okçuluk Merkezi’mizin temelini attık. Çocuklarımızın ve gençlerimizin, sportif alanda birçok branşta kendilerini keşfetmeleri ve geliştirmelerine olanak sağlayacak yatırımları bir bir gerçekleştirdiğimiz şehrimizde, temelini attığımız merkez sayesinde Ata Sporu Okçuluğumuzu gelecek nesillerimize aktaracağız. Şimdiden gençlerimize ve şehrimize hayırlı olsun.”