Dolar 32,3775
Euro 35,0510
Altın 2.326,39
BİST 9.080,93
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Tekirdağ 20°C
Açık
Tekirdağ
20°C
Açık
Cts 23°C
Paz 24°C
Pts 24°C
Sal 19°C

Kent Meydanı ihalesi 1 Temmuz’da

Kent Meydanı ihalesi 1 Temmuz’da
21 Mayıs 2022 14:16
A+
A-

Keşan Belediye Başkanı Mustafa Helvacıoğlu, Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı koordinesinde yürütülen Keşan Kent Meydanı Projesi’nin ihalesinin 1 Temmuz 2022 Cuma günü saat 14.00’te gerçekleştirileceğini bildirdi.
Keşan’a kazandırılacak, ilçenin çehresini değiştirecek projeyle ilgili vatandaşlarına verdikleri sözleri bir bir hayata geçirdikleri için çok mutlu olduklarını belirten Mustafa Helvacıoğlu, “Görsel açıdan zengin, yeşili bol, çevreye duyarlı şekilde projemiz hazırlanıyor. Kafeleri, otopark alanları, satış noktaları ile Kent Meydanı’mız Keşan’ımıza yepyeni bir vizyon kazandıracak. Devletimiz ve hükümetimizin desteğiyle Keşan’ın ihtiyacı olan, yakışan işleri şehrimize kazandırmaya devam ediyoruz. Biz şehrimizi güzelliklerle buluşturmak için gece gündüz demeden canla başla çalışıyoruz.” dedi.
Helvacıoğlu, şehre nefes aldıracak, anlam ve değer katacak projeyle ilgili olarak şunları dile getirdi: “Planlı çalışmalarla Keşan’ımızı marka şehir haline getiriyor, prestij değerini artırıyoruz. Biz bu şehrin hizmetkarıyız ve şehrimizi ve vatandaşlarımızın bizden beklediği hizmetlere kavuşturuyoruz.”
Yeni Cumhuriyet Meydanı yapım ihalesi için geri sayımın başladığına dikkat çeken Mustafa Helvacıoğlu, sözlerini şöyle tamamladı: “Başta Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan ve Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanımız Sayın Murat Kurum olmak üzere, Keşan tarihinin en önemli yatırımlarından biri olan Kent Meydanı Projesinde emeği geçen Milletvekilimiz Sayın Dr. Fatma Aksal’a, İl Başkanımız Sayın Belgin İba’ya, İlçe Başkanımız Sayın Gürcan Kılınç’a ve Keşan Belediye Meclisimize teşekkür ediyoruz.”