Dolar 32,3289
Euro 35,0655
Altın 2.299,69
BİST 9.044,96
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Tekirdağ 22°C
Açık
Tekirdağ
22°C
Açık
Cum 20°C
Cts 23°C
Paz 23°C
Pts 24°C

Keşan Atatürk Stadyumu’nun yüzde 90’ı tamamlandı

Keşan Atatürk Stadyumu’nun yüzde 90’ı tamamlandı
22 Kasım 2021 11:25
A+
A-

Keşan Belediye Başkanı Mustafa Helvacıoğlu, yaptığı açıklamada bir süre önce yenileme işlemlerine başlanan Keşan Atatürk Stadyumu’nun son durumu hakkında bilgi verdi.
Modern ve sporun her alanını içerisinde barındıran bir stadyum hazırlığı yaptıklarını dile getiren Helvacıoğlu, “Keşan’ımızı spor anlamında da kalkındırmak amacıyla başlattığımız çalışmaları bu yıl sonuna kadar tamamlamak için tüm gayretimizi gösteriyoruz. Keşan Atatürk Stadyumu’muzu da şehrimize yakışan ve günün şartları ile ihtiyaçlarına cevap veren bir tesis olarak hazırlıyoruz. Keşan Atatürk Stadyumumuzu yıl sonu tüm donatılarıyla eş zamanlı olarak bitiriyoruz. Mini idman sahası, sentetik sahamız, tenis kortu, voleybol, basketbol sahaları, soyunma odaları, kapalı spor salonu, tartan pist başta olmak üzere; çok güzel bir tesise kavuşmamıza az kaldı. Dünya standartlarına eş değer bir tartan pist ile de yürümek ve koşmak isteyen vatandaşlarımızın ihtiyaçlarına cevap vereceğiz. Sporu seven ve sevdiren belediye olarak tüm hemşehrilerimiz yeni stadyumumuzda keyifli vakit geçirecekler. Gençlik ve Spor Bakanımız başta olmak üzere emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. 11 Mahalleye 11 Semt Sahası, yüzme havuzu, spor tesisleri ile Keşan’ımız adından artık sporda da daha çok söz ettirecek.”