Dolar 32,3712
Euro 34,9854
Altın 2.326,10
BİST 9.065,54
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Tekirdağ 20°C
Açık
Tekirdağ
20°C
Açık
Cts 23°C
Paz 23°C
Pts 24°C
Sal 19°C

Keşan Belediye Başkanı Mustafa Helvacıoğlu, 1 haftalık belediye faaliyetlerini açıkladı

Keşan Belediye Başkanı Mustafa Helvacıoğlu, 1 haftalık belediye faaliyetlerini açıkladı
29 Kasım 2021 11:55
A+
A-

Keşan Belediye Başkanı Mustafa Helvacıoğlu, 22-28 Kasım 2021 tarihleri arasında Keşan Belediyesi tarafından yapılan çalışmalar hakkında bilgi verdi.
Keşan için geçtiğimiz hafta çok çalışmaya devam ettiklerini belirten Helvacıoğlu, “Valimizin başkanlığında, Keşan’da istihdam ve ekonomi yaratacak gıda OSB çalışmalarımızla, Belediyemiz öncülüğünde Keşanlı gençlere sağlanan yeni iş olanaklarımızla, Keşanlı hayırseverlerimizi ihtiyaç sahipleriyle buluşturacağımız KİSEV’le Keşanlı geleceğe daha güvenle bakıyor. Keşan belgeseli, Keşan Müzesi, Keşan’ın 100. Yılı Sempozyumu çalışmalarımız ile Keşan artık hedef büyütüyor. Yıktığımız eski binamız ile kazandıracağımız modern meydanımızla, yenilemeye devam ettiğimiz Atatürk Stadyumumuzla, vanalarını değiştirdiğimiz barajımızla, düzenlediğimiz Enez Yolu Mezarlığımızla, Keşan her gün daha da değişiyor. Kadememizle araçlarımıza, teknik ekibimizle barajımıza, Trakya Üniversitesinden gençlerimizle doğamıza, Keşan’ımıza kıymet katılıyor. Öğretmenlerimizin gününü, Devlet Tiyatrolarıyla taçlandırmaktan, emekli öğretmenlerimizle hizmet şeref plaketlerini sunmaktan, Resmi Törende ve Kültür Merkezi’mizde 24 Kasım Öğretmenler Günü’nü kutlamaktan, ‘Kadın her yerde, şiddet hiçbir yerde’ diyerek ‘Kadına Şiddete Hayır’ demekten Keşan Belediyesi olarak gurur duyuyoruz. Kendi liginde Keşan’ı temsil eden tüm kulüplerimizi kutluyor, Baydar ailesine eğitime katkıları için teşekkür ediyor, engellilere hassasiyetimizle takdir kazanmaya, ihalelerimizdeki şeffaflıkla örnek olmaya, kültür gezilerinde sosyalleşmeye, Keşanlıların hizmetinde olmaya devam ediyoruz. Çünkü biz, geçen haftada; Meclis toplantımızla, 2022’ye hazırlık motivasyon kampımızla, birim amirleri beyin fırtınamızla Keşan için düşünüp, Keşan için çalışıyoruz. Mahallelerimizin sakinlerinden, Yunanistan’dan gelen misafirlerimize, okuluna giden kızımızdan ibadetine giden büyüğümüze, dünyaya gelen bebekten dünyadan göçen sevdiklerimize başkanımızla Keşanlılara yaren oluyoruz. Kıyılan nikahlarla, açılan işletmelerle, yalnız bırakılmayan sağlıkçılarımız ve hastalarımızla Sabahın erken saatlerinde buluşulan vatandaşlarımızla örnek bir belediye-halk ilişkisini gösteriyoruz.”