Dolar 32,3680
Euro 34,9630
Altın 2.325,55
BİST 9.127,66
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Tekirdağ 20°C
Açık
Tekirdağ
20°C
Açık
Cts 23°C
Paz 23°C
Pts 24°C
Sal 19°C

Keşan Belediye Başkanı Mustafa Helvacıoğlu, 1 haftalık belediye faaliyetlerini açıkladı

Keşan Belediye Başkanı Mustafa Helvacıoğlu, 1 haftalık belediye faaliyetlerini açıkladı
18 Kasım 2021 11:16
A+
A-

Keşan Belediye Başkanı Mustafa Helvacıoğlu, 8-14 Kasım tarihleri arasında Keşan Belediye Başkanlığı’nca yapılan çalışmalarla ilgili bilgi verdi.
Helvacıoğlu’nun açıklaması şöyle;
1915 Çanakkale Köprüsü son tabliye montajı Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın teşrifleriyle gerçekleştirildi. Bu tarihi olaya biz de eşlik ettik. “Keşan’a bu yakışır” diyerek, Eski Belediye Binamızı yıkarak, yerine şehrimizin vizyonuna yakışan yepyeni bir projeyi hayata geçiriyoruz. Her hafta dev bir adım atıyor, geçen hafta da Selim Sesler Konferans ve Tiyatro Salonumuzu açmakla gurur duyuyoruz. Bu kadarla da yetinmeyerek Keşan’ı devlet tiyatroları ile tanıştırıyor, Edirne’ye gelen her tiyatro artık Keşanlılarla buluşturuyoruz. Geçen hafta içinde, Trakya Kalkınma Ajansıyla imzaladığımız “Engelsiz Keşan” projemiz, Orman Bölge Müdürlüğümüzden kiralayarak Keşanlılara kazandıracağız Dokuzdere Mesire Alanımız İşsiz Keşanlı kalmasın diye açtığımız “Kariyer Ofisimiz” Keşanlılara hayırlı olsun.
Geçen 7 günde; 7 ayrı hatta yaptığımız yollarımız, 1 milyon hibe ile gerçekleştirilecek dev projemiz Koruklu Çöpleri Rehabilite merkezimiz, Yayla sahilimizi gelecek sezona hazırlama çalışmalarımız, Atatürk Stadımızda çalıştığımız tartan pistimiz, 9 ayda 9 park projemiz kapsamında yakın günlerde açacağımız hastane parkımız Keşanlılara hayırlı olsun.
Çağrı Merkezimizle çok sayıda Keşanlının istihdamına katkı sunarken, Doğalgaz Petrol Arama şirketimizle 80 Keşanlıya istihdam sağlamaktan mutluyuz. 19 bin fidanı Keşan’da toprakla buluşturarak Keşan’ı yeşillendirirken, Edirne Valiliğimizin Beton Üretim Santrali ile yollarımızı daha uygun fiyata yapacak olmaktan, İhalelerimizi yine sizlerin huzurunda şeffaf gerçekleştirmekten huzurluyuz.
Geçen hafta tüm bunların yanısıra, Odalarımız ve STK’lar ile işbirliğinde Keşan’a yönelik çalışmalarımızla , Emniyet kemerine dikkat çeken sosyal sorumluluk faaliyetiyle, 2. el çadırımıza bağışta bulunan çocuklarımıza teşekkür ettik, Keşan FM’de konuk olarak katıldığım programda verdiğimiz demeçlerle, Bulgaristan seçimlerine yönelik yoğun çabalarımızla, Aşı merkezindeki belediye hizmet noktamızdaki buluşmalarıyla, Edirne Kültür Gezisine uğurladığımız Keşanlılara refakatimizle durmadan çalıştım.
Geçen hafta, Çorlu’da satışa başlayan Belediyemizin Kadın Kooperatifi TEKKOOP’la, Kendi grubunda liderliği sürdüren Keşansporla, Uluslararası Belediye Müzeler Birliğinde gündeme gelen Kent Müzemizle gurur duyuyoruz. Geçen hafta Ulu önderimizi, düzenlenen törenlerle, Belediyemiz ve Doğru Cevap Okulları işbirliğinde düzenlediğimiz Ata’ya Saygı Gecesiyle, Belediyemiz çalışanlarıyla hazırladığımız “Benim İçin Atatürk” klibiyle atamızı andık.”