Dolar 32,3283
Euro 35,0825
Altın 2.297,56
BİST 8.989,17
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Tekirdağ 22°C
Açık
Tekirdağ
22°C
Açık
Cum 20°C
Cts 23°C
Paz 23°C
Pts 24°C

Keşan Belediye Başkanı Mustafa Helvacıoğlu’ndan 10 Kasım mesajı

Keşan Belediye Başkanı Mustafa Helvacıoğlu’ndan 10 Kasım mesajı
10 Kasım 2021 12:40
A+
A-

Keşan Belediye Başkanı Mustafa Helvacıoğlu, Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün vefatının 83. Yıldönümü nedeniyle anma mesajı yayımladı.
Başkan Mustafa Helvacıoğlu, Atatürk’ün vefat yıldönümü nedeniyle yayınladığı mesajda şu ifadelere yer verdi: “Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü, ebediyete irtihalinin 83. yıl dönümünde saygıyla yad ediyorum. Keşan olarak ulu Önderimiz Atatürk’ü, fikirleriyle, eserleriyle, fedakâr gayretleriyle anıyoruz. Atatürk’ün aziz hatırasına sahip çıkmak, onun ‘en büyük eserim’ dediği Cumhuriyetimizi, onun kendi deyimiyle ‘muasır medeniyet seviyesinin üzerine’ çıkarmakla mümkün olacaktır. Bizler de Keşanlılar olarak bugün bu esere sahip çıkıyor, ülkemizi ve Keşan’ımızı daha ileriye taşıyacak adımları atıyor, projelerimizi yılmadan ve yorulmadan hayata geçiriyoruz. Yaptığımız her iş, geride bıraktığımız her eser İstiklal savaşımızın başkumandanı, bağımsızlığımızın sembolü ve Cumhuriyetimizin kurucusu olan Atatürk’e armağandır. Her çabamız, onun zekâ, cesaret ve özverisine karşı bir borç ödemedir. İnanıyoruz ki, Keşanlı çocuklarımız da cumhuriyetimizi ilelebet payidar kılmak için aynı azim ve kararlılıkla çabalayacaktır. Yüreklerimizde ölümsüzleşen ve yalnızca bir gün değil her gün büyük bir şükranla yad ettiğimiz, bizlere bıraktığı eşsiz emanetleri geleceğe taşımaya ve gösterdiği yolda daima kararlılıkla yürümeye ant içtiğimiz Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk’ü ebediyete intikalinin 83. yılında da saygı, minnet ve özlemle anıyorum.”