Dolar 32,3868
Euro 35,0513
Altın 2.325,75
BİST 9.131,94
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Tekirdağ 20°C
Açık
Tekirdağ
20°C
Açık
Cts 23°C
Paz 24°C
Pts 24°C
Sal 19°C

KEŞAN BELEDİYESİ’NDEN ETKİLİ İLETİŞİM ATAĞI

KEŞAN BELEDİYESİ’NDEN ETKİLİ İLETİŞİM ATAĞI
22 Eylül 2021 12:58
A+
A-

Keşan Belediyesi’nin vizyonel yönetim anlayışı ve etkili halkla ilişkiler etkinliğini arttırma çalışmaları kapsamında; Belediye personeline yönelik olarak “Etkili İletişim Semineri” verildi.
20 Eylül 2021 Pazartesi günü saat 13.30’da Keşan Belediyesi Selim Sesler Konferans Salonu’nda Psikolog Kübra Yağcı tarafından verilen seminer gün boyu devam etti.
Gerçekleştirilen semineri ziyaret eden Keşan Belediye Başkanı Mustafa Helvacıoğlu, belediye personeline katılımlarından dolayı teşekkür ederek şunları kaydetti; “Vatandaşlarımızla aramızdaki iletişimi daha da geliştirmek istiyoruz. Bu anlamda her alanda olduğu gibi iletişim konusunda da kendimizi sürekli yeniliyoruz. Bu kapsamda eğitim ve seminerlerimiz devam edecek. Bu eğitim ve seminerler sayesinde personellerimiz, vatandaşlarımıza daha kaliteli, hızlı ve etkili hizmet üretecek.”
Helvacıoğlu seminerdeki açıklamasında son olarak; Vatandaşlar ile belediye arasındaki bağı güçlendirmek için ve verimliliği arttırmak için bu tür eğitim ve seminerlerin süreceğini kaydedildi.
Psikolog Kübra Yağcı tarafından verilen eğitim seminerinde; “Etkili konuşma, etkili iletişim, beden dili ve empati kurma” gibi konular işlendi.”