Dolar 32,3577
Euro 34,9584
Altın 2.325,14
BİST 9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Tekirdağ 20°C
Parçalı Bulutlu
Tekirdağ
20°C
Parçalı Bulutlu
Cts 23°C
Paz 23°C
Pts 24°C
Sal 19°C

Keşan’da “Ata’ya Saygı Gecesi” gerçekleştirildi

Keşan’da “Ata’ya Saygı Gecesi” gerçekleştirildi
11 Kasım 2021 12:36
A+
A-

Keşan Belediyesi ve Doğru Cevap Koleji işbirliği ile Büyük Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk’ün aramızdan ayrılışının 83. yıldönümü nedeniyle düzenlenen “Ata’ya Saygı Gecesi” gerçekleştirildi.
Saat 20.00 sıralarında Kunduracılar Çarşısı’nda başlayan etkinliğe; Keşan Belediye Başkanı Mustafa Helvacıoğlu, Belediye Başkan Yardımcıları Tahir Özçınar, Ali Ünal, İlçe Milli Eğitim Müdürü İlhan Saz, Belediye Meclis Üyeleri ile vatandaşlar katıldı.
Programda ilk olarak konuşan Doğru Cevap Okulları Müdürü Anıl Çakır, “Bu gece Atamıza verdiğimizi sözü tuttuğumuzun göstermenin gecesidir. Eğer bugün bu topraklarda özgür bir şekilde yaşıyorsak O’nun sayesinde. Bir gelin gibi dalgalanan şanlı bayrağımızın altında yaşıyorsak O’nun sayesinde. Şehit kanıyla sulanmış bu mübarek topraklara düşman çizmesi değmediyse O’nun sayesinde. İslamiyet’i bütün benliğimiz ile yaşadığımız bu coğrafyada, laik, demokratik, çağdaş bir devlet kurabildiysek O’nun sayesinde. Eğer Atatürk’ü görmek istiyorsanız, çocuklarımızın, öğrencilerimizin göz bebeklerine bakın. O’nu orada çok net göreceksiniz.” dedi. Konuşmaların ardından, program kapsamında; Doğru Cevap Koleji Öğretmen Korosu, Atatürk’ün sevdiği şarkılar, Atatürk şiirleri, Atatürk oratoryosu sahnelendi. Program; “Gençliğin Ata’ya Cevabı”nın okunmasından ardından sona erdi.