Dolar 32,3942
Euro 35,0195
Altın 2.325,52
BİST 9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Tekirdağ 22°C
Parçalı Bulutlu
Tekirdağ
22°C
Parçalı Bulutlu
Cum 20°C
Cts 23°C
Paz 23°C
Pts 24°C

Kiraz Festivali İcra Kurulu toplandı

Kiraz Festivali İcra Kurulu toplandı
17 Mayıs 2022 13:41
A+
A-

Süleymanpaşa Belediyesi tarafından bu yıl 56’ncısı düzenlenecek olan Uluslararası Tekirdağ Kiraz Festivali ile ilgili ilçede faaliyet gösteren kurumlar arasında koordinasyon toplantısı gerçekleştirildi.
Süleymanpaşa Belediyesi tarafından düzenlenen ve bu yıl 56’ncısı yapılacak olan Uluslararası Tekirdağ Kiraz Festivali, 9-12 Haziran tarihleri arasında gerçekleştirilecek. Festival kapsamında düzenlenecek olan etkinliklerin belirlenmesi ve kurumlar arasındaki görev paylaşımının belirlenmesi amacıyla, paydaş kurum temsilcilerinin katılımlarıyla İcra Kurulu Koordinasyon Toplantısı yapıldı. Başkan Yüksel’in ev sahipliğinde gerçekleştirilen toplantıya Süleymanpaşa Kaymakamı Harun Kaya başkanlık etti.
Toplantıda ilgili kurumların temsilcileri ile kurumlar arası işbirliği ve planlama çalışmaları yürütülerek fikir alışverişinde bulunuldu.
Toplantı sonrası açıklamada bulunan Süleymanpaşa Belediye Başkanı Cüneyt Yüksel, festival programı ile ilgili sürprizi bozmak istemediğini ifade ederek, “Süleymanpaşa’mızda bu yıl, 9-12 Haziran tarihleri arasında gerçekleştireceğimiz Uluslararası Tekirdağ 56. Kiraz Festivali’mizin icra kurulu toplantısını gerçekleştirdik. Kaymakamımız Sayın Harun Kaya başkanlığında ve ilgili kurumlarımızın temsilcilerinin katılımıyla düzenlenen toplantıda, festival programı kapsamında kurumlar arası işbirliği ve planlama çalışmaları yürüttük. Festival programı büyük ölçüde netleşti ancak kıymetli hemşehrilerimizden biraz daha sabır rica ediyoruz, şimdi açıklama yapıp sürprizi bozmak istemiyoruz. Kiraz Festivali’nde bu yıl 2 buçuk milyon misafir ağırlamayı planlıyoruz. Özellikle Bulgaristan ve Yunanistan’dan turist akını olacağını ön görüyor ve buna göre çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Toplantımızın hayırlı olmasını dilerim,” diye konuştu.