Dolar 32,3325
Euro 35,1176
Altın 2.310,95
BİST 9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Tekirdağ 22°C
Parçalı Bulutlu
Tekirdağ
22°C
Parçalı Bulutlu
Cum 20°C
Cts 23°C
Paz 23°C
Pts 24°C

KİRAZ FESTİVALİ’NDE YEREL BASIN STANT AÇACAK

KİRAZ FESTİVALİ’NDE YEREL BASIN  STANT AÇACAK
30 Mayıs 2022 12:24
A+
A-

Süleymanpaşa Basın Mensupları Derneği üyeleri Tarihi Ali Baba Köftecisi’nde kahvaltıda bir araya geldi. Basın İlan Kurumu Tekirdağ Şube Müdürü Mehmet Akif Bircan’ın da katılım gösterdiği kahvaltıda yerel basının sorunları ve talepleri ele alındı.
Kahvaltıda bir konuşma yapan Süleymanpaşa Basın Mensupları Derneği Başkanı Abdullah Yalçın, Kiraz Festivali’nde yerel basın için de stant açılacağını duyurdu. Yerel basının halka buluşması adına böyle bir karar aldıklarını ifade eden Yalçın, “Bir hafta boyunca yerel gazeteler bu stantta tanıtılacak. Halka buluşması sağlanacak. Süleymanpaşa Belediyesi’ne teşekkür ederiz bizlere böyle bir imkan sunarak stant talebimizi olumlu karşıladığı için” diye konuştu.
Basın İlan Kurumu Tekirdağ Şube Müdürü Mehmet Akif Bircan’da daha önce Konya’da görev aldığını belirterek, 8 aydır da Tekirdağ’da bulunduğunu söyledi. “Sizlerle güzel bir iletişim ağı oluşturmayı umut ediyorum “ diyen Bircan, şöyle devam etti: Sizlerin yaralarınıza merhem olacak çözümler üretmek için bu görevdeyiz. Sorunlarınızı taleplerinizi Genel Müdürlüğüne iletmekle mükellefim. Herhangi bir sorununuz ve talebiniz varsa her zaman paylaşabilirsiniz.”