Dolar 32,3679
Euro 34,9483
Altın 2.325,20
BİST 9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Tekirdağ 20°C
Parçalı Bulutlu
Tekirdağ
20°C
Parçalı Bulutlu
Cts 23°C
Paz 23°C
Pts 24°C
Sal 19°C

Kırklareli Diyanet Gençlik Merkezi açıldı

Kırklareli Diyanet Gençlik Merkezi açıldı
18 Şubat 2022 12:46
A+
A-

Kırklareli Diyanet Gençlik Merkezi, törenle hizmete girdi.
Valilik ve İl Müftülüğünce yaptırılan merkezin açılış törenine, Kırklareli Valisi Osman Bilgin, Kırklareli Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Bülent Şengörür, Müftü Aydın Yığman ile kurum müdürleri katıldı.
Kırklareli Valisi Osman Bilgin, konuşmasında, bu tür yatırımlara önem verdiklerini söyledi.
Diyanet Gençlik Merkezi’nin çok fonksiyonlu olarak vatandaşlara hizmet etmek amacıyla kurulan örnek bir merkez olduğunu ifade eden Kırklareli Valisi Osman Bilgin, gençlerin sosyal ve kültürel alanlarda vakit geçirebilecekleri güzel bir mekan oluşturulduğunu belirtti.
Kent genelinde bu tür merkezlerin sayılarını arttıracaklarını anlatan Kırklareli Valisi Osman Bilgin, başta dezavantajlı vatandaşların bu merkezlerden yararlanmalarını sağlayacaklarını kaydetti.
Diyanet Gençlik Merkezi’nin sosyo-psikolojik olarak toplumun ihtiyaç duyduğu alanlarda gerçek bir danışmanlık merkezi hüviyeti kazanacağını bildiren Kırklareli Valisi Osman Bilgin, şunları kaydetti:
“Öğrencilerimizin hem eğitim, hem sosyal, hem gündelik yaşamlarını sürdürebilecekleri sosyal mekanlara ihtiyaçları var. Türkiye’nin genç nüfusunu maddi ve manevi değerleriyle, geçmişinden kopmadan örf adetlerine, gelenek ve göreneklerine bağlı toplumun değerleriyle uyumlu bir şekilde yetişmesi için devlet olarak üzerimize düşeni en üst düzeyde yerine getirmek için gayret gösteriyoruz. Diyanet Gençlik Merkezimiz bu alanda önemli bir açığı kapatacak. Merkezimizin hayırlı olmasını diliyorum.”
Açılışın ardından Kırklareli Valisi OsmanBilgin ve beraberindekiler merkezi gezdi. (AA)