Dolar 32,4671
Euro 34,6955
Altın 2.437,43
BİST 9.908,63
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Tekirdağ 20°C
Az Bulutlu
Tekirdağ
20°C
Az Bulutlu
Cts 19°C
Paz 20°C
Pts 19°C
Sal 18°C

Kırklareli Ticaret ve Sanayi Odası’ndan 700 Aile’ye Gıda Yardımı Yapıldı

Kırklareli Ticaret ve Sanayi Odası’ndan 700 Aile’ye Gıda Yardımı Yapıldı
18 Mayıs 2022 12:44
A+
A-

HABER MERKEZİ- Kırklareli Ticaret ve Sanayi Odası (KTSO) ve Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) her yıl olduğu gibi bu Ramazan Ayı’nda da ihtiyaç sahibi ailelere yardım elini uzattı.
Kırklareli Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Soner Ilık; “Ramazan ayı süresince ihtiyaç sahibi aileleri sevindirmek istedik. Her yıl olduğu gibi bu yılda Türkiye Odalar ve Borsalar Birliğimizin ihtiyaç sahiplerine verilmek üzere gönderdiği 700 adet Gıda Yardımı’nı ihtiyaç sahibi ailelere ulaştırmanın manevi hazzını yaşıyoruz. Yaptığımız yardımlar, Ramazan ayının ruhuna uygun bir şekilde gerçekleştirildi. Mübarek Ramazan Ayı’nda ihtiyaç sahibi ailelerimizi az da olsa sevindirmemizde emeği geçen Odamızın değerli üyelerine ve Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’ne çok teşekkür ederiz” dedi.