Dolar 32,4375
Euro 34,7411
Altın 2.439,70
BİST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Tekirdağ 20°C
Az Bulutlu
Tekirdağ
20°C
Az Bulutlu
Cts 19°C
Paz 19°C
Pts 17°C
Sal 18°C

Kırklareli TSO Başkanı Ilık: “Bizleri millet yapan kutsal değerlerimize sahip çıkmalıyız”

Kırklareli TSO Başkanı Ilık: “Bizleri millet  yapan kutsal değerlerimize sahip çıkmalıyız”
9 Kasım 2021 12:37
A+
A-

HABER MERKEZİ- Kırklareli Ticaret ve Sanayi Odası (KTSO) Yönetim Kurulu Başkanı Soner Ilık, Kırklareli’nin düşman işgalinden kurtuluşunun 99. Yıldönümü dolayısıyla yayımladığı mesajında şunları kaydetti: “İlimizin düşman işgalinden kurtuluşunun 99. Yıldönümü’nü büyük bir sevinç ve coşkuyla kutlamaktayız. Milletimiz, Gazi Mustafa Kemal Atatürk önderliğinde, Kurtuluş Savaşı zaferi ile bağımsızlığını, milli birlik ve beraberliğini sonsuza kadar yaşatma azim ve kararlılığını tüm dünyaya göstermiştir.
Büyük fedakarlık ve kahramanlıkla bu toprakları düşman işgalinden kurtaran ve bize vatan olarak emanet eden, gönüllerimizde ölümsüzleşen tüm aziz şehitlerimiz ve gazilerimizin huzurunda; tek bayrak, tek millet, tek vatan, tek devlet ilkeleri etrafında bütünleşerek, bizleri millet yapan kutsal değerlerimize sahip çıkarak, Türkiye Cumhuriyeti Devleti’ni sonsuza dek koruyup yaşatacağımıza söz veriyoruz.
Böyle önemli günlerimizi tarihten ders çıkartarak kutlamalıyız. Yeni nesillere tarihlerini tüm gerçekliği ile anlatarak, atalarının ne gibi fedakârlıklar yaparak, tek vatan, tek millet, tek devlet, tek bayrak anlayışıyla bu kazanımları elde ettiğini iyi idrak etmelerini sağlamalıyız. Sahip olduğumuz kazanımlarımızı korumak ve geliştirmek için birbirimize kenetlenmek, ülkemizi güçlü, insanımızı mutlu, huzurlu ve yarına güvenle bakabilen bireyler haline getirmek ve gelecek yarınlarımız için çalışmayı ve üretmeyi görev edinmek zorundayız.
10 Kasım 1922 tarihinde işgal güçlerine karşı kahramanca direnerek önemli bir başarı elde eden, milli moralin yükselmesine katkı sağlayan, bağımsız ve özgürce yaşadığımız bu topraklarda hayatları pahasına kahramanca mücadele vererek bize bu coşkuyu yaşatan başta Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere silah arkadaşlarını, şehitlerimizi, gazilerimizi minnetle, rahmetle, saygıyla yad ediyorum.”