Dolar 32,3266
Euro 35,0806
Altın 2.300,55
BİST 9.049,05
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Tekirdağ 22°C
Açık
Tekirdağ
22°C
Açık
Cum 20°C
Cts 23°C
Paz 23°C
Pts 24°C

Kırklareli TSO, İYİ Parti Genel Başkan Yardımcıları Özlale ile Yılmaz’ı ağırladı

Kırklareli TSO, İYİ Parti Genel Başkan  Yardımcıları Özlale ile Yılmaz’ı ağırladı
3 Ağustos 2022 13:50
A+
A-

Kırklareli Ticaret ve Sanayi Odası (Kırklareli TSO) Yönetim Kurulu Başkanı Soner Ilık ile Meclis Başkanı İsmail Hakkı Özsan, İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Kalkınma Politikaları Başkanı Prof. Dr. Ümit Özlale, İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Ekonomi Politikaları Başkanı Prof. Dr. Bilge Yılmaz, İYİ Parti Kırklareli İl Başkan Yardımcıları Halil Karaca ile Hüseyin Sert’i ağırladı. Gerçekleşen ziyarette Kırklareli’nin mevcut durumu, sanayi, ticari ve ekonomik konuları, problemler, çözüm önerileri ve yerel gündem konuşuldu. Ülkelerin kalkınmasının ve refah düzeyinin artmasının Ticaret ve Sanayi’den geçtiğini bildiklerini vurgulayan İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Kalkınma Politikaları Başkanı Prof. Dr. Ümit Özlale ile İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Ekonomi Politikaları Başkanı Prof. Dr. Bilge Yılmaz, üretimin her alanında Trakya Bölgesi’nin ülke ekonomisine büyük katkısı bulunduğunu ifade ettiler. Sivil Toplum Kuruluşları’nın öneminin çok büyük olduğuna değinen Özlale ile Yılmaz, Kırklareli Ticaret ve Sanayi Odası’nın da istihdamın artarak, ekonominin canlanması için lokomotif görevi gördüğünü ifade ederek, Yönetim Kurulu Başkanı Soner Ilık’ın nezdinde tüm Yönetim Kurulu ve Meclis Üyelerini tebrik ederek, çalışmalarında başarılar diledi.
İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Kalkınma Politikaları Başkanı Prof. Dr. Ümit Özlale ile İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Ekonomi Politikaları Başkanı Prof. Dr. Bilge Yılmaz’ı ağırlamaktan son derece memnun kaldıklarını ifade eden Kırklareli Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Soner Ilık; Oda yönetimi olarak Kırklareli’deki istihdamın arttırılarak, ekonominin canlanması için bugüne kadar yapılan ve önümüzdeki günlerde yapılacak olan çalışmalar hakkında bilgiler verdi.