Dolar 32,4375
Euro 34,7411
Altın 2.439,70
BİST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Tekirdağ 20°C
Az Bulutlu
Tekirdağ
20°C
Az Bulutlu
Cts 20°C
Paz 19°C
Pts 16°C
Sal 18°C

Kırklareli Valisi Bilgin’den öğrenci ve velilere koronavirüs uyarısı

Kırklareli Valisi Bilgin’den öğrenci  ve velilere koronavirüs uyarısı
22 Ocak 2022 11:02
A+
A-

Kırklareli Valisi Osman Bilgin, yarı yıl tatilinde öğrenci ve velileri Kovid-19 tedbirleri konusunda uyardı.
Hamdi Helvacıoğlu İlkokulunda düzenlenen karne dağıtım törenine katılan Kırklareli Valisi Osman Bilgin ile İl Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Kalkan öğrencilere karnelerini dağıttı. Kırklareli Valisi Osman Bilgin, tüm dünyayı etkisi altına alan salgına rağmen eğitim öğretime devam edilmesinin önemli olduğunu söyledi.
Yarı yıl tatilinde de tedbirlere en üst düzeyde uyulması gerektiğine işaret eden Kırklareli Valisi Osman Bilgin, tedbirlere uyan öğrenci ve vatandaşlara teşekkür etti.
Kovid-19 ile yaşamanın öğrenilmesi gerektiğinin altını çizen Bilgin, “Normal yaşayabilmemiz, iş yerlerinin kapanmaması için kurallara uymamız gerekiyor. Maske, mesafe ve temizlik kurallarına lütfen uyalım. Kurallara uymazsak bugünü ararız, o kadar net söylüyorum. Koronavirüs basit bir şey değil, maske, mesafe ve hijyen kurallarına lütfen uyalım.” dedi.
“TÜRKİYE MAZLUMLARIN YANINDADIR”
Kırklareli Valisi Osman Bilgin, okulda eğitim gören Afganistan uyruklu öğrencilere de karnelerini vererek, okulda 19 yabancı uyruklu öğrencinin de eğitim gördüğünü söyledi.
Türkiye’nin mazlumların yanında olduğunu kaydeden Kırklareli Valisi Osman Bilgin, “Ülkemizde Türk kültürünü, örf ve adetlerimizi öğrenerek biz onlara sıcak bir yuva olduk. Avrupa’da sınırda maalesef öldürülen bir çok vatandaş varken ülkemiz onlara kucak açtı.” dedi. (AA)