Dolar 32,3697
Euro 34,9616
Altın 2.325,62
BİST 9.075,30
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Tekirdağ 20°C
Açık
Tekirdağ
20°C
Açık
Cts 23°C
Paz 23°C
Pts 24°C
Sal 19°C

KTSO Başkanı Soner Ilık, Bulgaristan’da faaliyet gösteren firma sahiplerini ağırladı

KTSO Başkanı Soner Ilık, Bulgaristan’da faaliyet gösteren firma sahiplerini ağırladı
4 Ağustos 2022 12:22
A+
A-

Kırklareli Ticaret ve Sanayi Odası (KTSO) Yönetim Kurulu Başkanı Soner Ilık, Barkher Technical Firması sahibi Barış Hersek, Tekyıldız Medya Reklam ile Center Media Firması sahibi Ervin Okur, Brotek Technical Firması sahipleri İsmail Aydan Odabaşı ile Serkan Odabaşı’yı ağırladı.
Ziyarette firma sahipleri Türkiye’de ve Bulgaristan’da gerçekleştirdikleri faaliyetleri hakkında bilgiler verdi. Kırklareli’deki yatırım imkanları konuşularak, görüş alışverişinde bulunuldu.
Kırklareli’nin ekonomisinin canlandırarak, istihdamın arttırılması için her platformda Kırklareli OSB’yi anlattıklarını ifade eden Kırklareli Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Soner Ilık olumlu sonuçlar aldıklarını belirterek şunları kaydetti:
“Bizim tek amacımız ilimizde yaşayanların refah düzeylerini arttırarak, rahat bir yaşam sürmelerini temin etmektir. Bunun içinde tüm yönetim ve meclis üyelerimiz ile yoğun bir şekilde çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Katıldığımız tüm platformlarda Organize Sanayi Bölgemiz başta olmak üzere ilimizdeki ve bölgemizdeki yatırım imkanlarını bire bir yaptığımız temaslarımızda anlatıyoruz. Bu kapsamda ülkemizde ve Bulgaristan’da faaliyet gösteren Barkher Technical Firması sahibi Barış Hersek, Tekyıldız Medya Reklam ile Center Media Firması sahibi Ervin Okur, Brotek Technical Firması sahipleri İsmail Aydan Odabaşı ile Serkan Odabaşı odamızı ziyarette bulundu. Faaliyetleri hakkında bilgilendirme yaptılar. Bizde kendilerine ilimizdeki ve bölgemizdeki yatırım imkanları hakkında bilgiler verdik. Kendilerine ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederim.”