Dolar 32,3371
Euro 35,1349
Altın 2.310,24
BİST 9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Tekirdağ 22°C
Parçalı Bulutlu
Tekirdağ
22°C
Parçalı Bulutlu
Cum 20°C
Cts 23°C
Paz 23°C
Pts 24°C

Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Demircan, Tekirdağ’da Doğada Yaşam Fuarının açılışını yaptı

Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Demircan, Tekirdağ’da Doğada Yaşam Fuarının açılışını yaptı
17 Mayıs 2022 13:41
A+
A-

Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Ahmet Misbah Demircan, Çorlu ilçesinde düzenlenen Doğada Yaşam Fuarının açılışına katıldı.
Demircan, burada yaptığı konuşmada, Tekirdağ’da önemli miktarda karavan imalatı yapıldığını söyledi.
Türkiye’de gezip görülecek çok yer olduğunu ifade eden Demircan, “Türkiye son yıllarda inanılmaz bir turizm destinasyonu oldu ve iddiasını katlayarak devam ettiriyor. Pandemi sürecinde bütün dünya çekinirken, Türkiye sektörüyle, bileşenleriyle, inanılmaz bir atağa kalktı ve yeni hedeflerine doğru hızlı şekilde, emin adımlarla yürümeye devam ediyor.” dedi.
Vali Aziz Yıldırım da Tekirdağ’ın önemli bir turizm kenti olduğunu belirterek “Tekirdağ’a gelen yerli ve yabancı turist sayısını ve turizmden elde edilen geliri artırarak turizm pazarında Tekirdağ’ın daha iyi yerlere gelmesini sağlama gayreti içerisindeyiz. Bu fuarın ilimizde düzenlenmesi doğa turizmi potansiyelimizin daha da tanınmasına vesile olacak.” ifadelerini kullandı.
Konuşmaların ardından Demircan ve protokol üyeleri fuarın açılışını yaptı.
Demircan ve katılımcılara Tekirdağ’da bir firma tarafından üretilen elektrikle çalışan kar aracının tanıtımı da yapıldı. Açılışın ardından Demircan stantları gezerek karavan ve kamp malzemeleri hakkında firma sahiplerinden bilgi aldı. 57 firmanın katıldığı fuar 22 Mayıs’a kadar devam edecek. (AA)