Dolar 32,3487
Euro 35,0455
Altın 2.324,29
BİST 9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Tekirdağ 22°C
Parçalı Bulutlu
Tekirdağ
22°C
Parçalı Bulutlu
Cum 20°C
Cts 23°C
Paz 23°C
Pts 24°C

Kuzey Makedonya Cumhuriyeti’nden Saray Belediyesi’ne ziyaret

Kuzey Makedonya Cumhuriyeti’nden Saray Belediyesi’ne ziyaret
13 Ekim 2022 11:14 | Son Güncellenme: 13 Ekim 2022 11:26
A+
A-

Kuzey Makedonya Cumhuriyeti Çalışma ve Sosyal Politikalar Bakan Yardımcısı Enver Hüseyin ve Kuzey Makedonya Cumhuriyeti Radoviş Belediye Meclis Üyesi Enis Ömer, Saray Belediyesi’ni ziyaret etti. Ziyarette Saray Belediye Başkan Yardımcısı Birdal Gökdağ, Başkan Yardımcısı Fuat Ünal, Başkan Yardımcısı Ahmet Tınaz, CHP Saray Belediye Meclis Üyesi Sait Nayir, Saray Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Arif Naci Öngören ve Saray Belediyesi Proje ve Dış İlişkiler Sorumlusu ve CHP Balkan Masası Temsilcisi Günal Yılmaz yer aldı.
Ziyaret hakkında açıklamada bulunan Kuzey Makedonya Cumhuriyeti Çalışma ve Sosyal Politikalar Bakan Yardımcısı Enver Hüseyin, “Makamın dekorasyonunun tamamen ahşap ve doğal olması çok güzel. Buraları anımsatıyor. Saray Belediyesi ile İştip Belediyesi arasında kardeş belediye anlaşması için bir adım atalım dedik. Bunu bir resmileştirelim, ondan sonra iki belediye arasında iş birlikleri devam edecek. Saray Belediyesi’ne misafirperverliği için çok teşekkür ederiz. Saray Belediye Başkanımız Özgen Erkiş’i ve ekibini Makedonya’ya bekleriz” ifadelerini kullandı.
Nazik davetleri için Bakan Yardımcısı Enver’e teşekkür eden Saray Belediye Başkan Yardımcıları Birdal Gökdağ ve Fuat Ünal da günün anısına özel olarak tasarlanan Atatürk Portresini Kuzey Makedonya Cumhuriyeti Çalışma ve Sosyal Politikalar Bakan Yardımcısı Hüseyin Enver’e armağan etti. Bakan Yardımcısı Hüseyin Enver ve Radoviş Belediye Meclis Üyesi Enis Ömer de Saray Belediye Başkan Yardımcıları Birdal Gökdağ ve Fuat Ünal’a geleneksel tatlılarını takdim etti. Ziyaret günün anısına toplu fotoğraf çekimiyle son buldu.