Dolar 32,4661
Euro 34,7174
Altın 2.436,60
BİST 9.894,93
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Tekirdağ 20°C
Az Bulutlu
Tekirdağ
20°C
Az Bulutlu
Cts 19°C
Paz 20°C
Pts 19°C
Sal 18°C

MARMARAEREĞLİSİ BELEDİYESİ MAHALLE İFTARLARI DEVAM EDİYOR

MARMARAEREĞLİSİ BELEDİYESİ MAHALLE İFTARLARI DEVAM EDİYOR
22 Nisan 2022 13:15
A+
A-

Marmaraereğlisi Belediyesi tarafından her yıl gelenekselleşerek düzenli olarak kurulan fakat koronavirüs salgını dolayısıyla iki yıldır kurulamayan mahalle iftarları, bu yıl yeniden kurulmaya başlandı.

Çeşmeli Mahallesi, Türkmenli Mahallesi ve İlçe merkezinde gerçekleştirilen iftar programının son durağı Sultanköy Mahallesi oldu. Mahalle iftarlarına binlerce vatandaş katılırken; aynı sofra etrafında hep birlikte oruçlar açıldı ve dualar edildi. Sultanköy Mahallesi Futbol Sahasında düzenlenen iftar programına; İlçe Kaymakamı Gökhan Gürbüzerol, Belediye Başkanı Hikmet Ata, Ak Parti ilçe teşkilatı ve yaklaşık bin yakın vatandaş katıldı.

İftar sofrasında Sultanköy Mahalle’si sakinleri ile bir araya gelen ve Ramazan ayı coşkusuna ortak olan Belediye Başkanı Hikmet Ata;’’ Çok uzun bir aradan sonra böyle güzel bir organizasyonda sizlerle birlikte olmanın gururunu yaşıyorum, iyi ki varsınız. İki yıldır pandemi nedeniyle gerçekleştiremediğimiz bu birlikteliği, bu dayanışmayı özlemişiz. İftar soframızda bizlerle beraber olan mahalle sakinlerimize sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum” şeklinde konuştu.

25 Nisan Pazartesi günü de iftar sofrasını Yakuplu Mahallesi’nde kuracaklarını kaydeden Başkan Hikmet Ata, “Yakuplu Mahalle meydanımızda kuracağımız iftar soframıza tüm halkımız davetlidir” dedi.