Dolar 32,3706
Euro 35,0351
Altın 2.323,12
BİST 9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Tekirdağ 22°C
Parçalı Bulutlu
Tekirdağ
22°C
Parçalı Bulutlu
Cum 20°C
Cts 23°C
Paz 23°C
Pts 24°C

Masal Park’ta Çalışmalar Hızla İlerliyor

Masal Park’ta Çalışmalar Hızla İlerliyor
21 Eylül 2021 12:54
A+
A-

Bölgede fark yaratacak önemli bir proje olan Masal Park’ın yapım çalışmaları hızla ilerliyor.
Kasım ayında tamamlanması planlanan Masal Park’ta önemli aşama kaydeden Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, çalışmalarına ara vermeden devam ediyor.

“Masal Park’ta Önemli Aşama Kaydedildi”
Konuyla ilgili olarak açıklamada bulunan Çorlu Belediye Başkanı Ahmet Sarıkurt, yapımı tamamlandığında herkesin mutluluk duyacağı Masal Park projesinde önemli aşama kaydettiklerini söyledi.
Başkan Sarıkurt açıklamasında, “Masal Park projemiz bölgenin ilk ve tek tema parkı. 21 dönüm üzerine inşa ettiğimiz Masal Park, yerli ve yabancı masal kahramanları ve çizgi film karakterlerinin yanı sıra oyun grupları, yürüyüş yolları, kafe ve dinlenme alanlarının yer alacağı önemli ve devasa bir proje.
Çalışmalarımızı titizlikle sürdürüyoruz. Bugün itibariyle otopark yapım çalışmalarımız tamamlanmak üzere. Masal Evi ile Masal Kafe inşası, gölet ve üzerine konuşlandırılacak olan köprülerimizin yapımları ise devam ediyor.

“Masal Park Herkesin Uğrak Yeri Olacak”
Masal Park girişinde yer alan sur duvarları ve kulelerin yapımını da son aşamaya getirdik. Yürüyüş yolları ve tren yolu yapımı sürüyor, masal kahramanları ve çizgi film karakterlerinin yer alacağı platformların çalışmalarına başlanıldı. Parkımızı çevreleyecek istinat duvarlarının yapımı tamamlandı. Duvarların boyama çalışmaları ise devam ediyor. Bitki ve ağaçlandırma çalışmaları hızla gerçekleştirilirken elektrik ve sulama tesisatlarının imalatı ile aydınlatma armatürleri için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Masal Park projemiz tamamlandığında burası herkesin uğrak yeri olacak. Bu dev projemizi kasım ayında tamamlayarak sevgili çocuklarımız ve vatandaşlarımızın katılımıyla coşku içinde hizmete açmayı hedefliyoruz. Önemli bir sosyal tesis olarak hizmete girecek olan Masal Park’ımızın şehrimize ve değerli vatandaşlarımıza hayırlı olmasını diliyorum.” dedi.