Dolar 32,3424
Euro 35,0948
Altın 2.310,52
BİST 9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Tekirdağ 22°C
Parçalı Bulutlu
Tekirdağ
22°C
Parçalı Bulutlu
Cum 20°C
Cts 23°C
Paz 23°C
Pts 24°C

MİMDER, Kaymakam Eldivan’ı Ziyaret Etti

MİMDER, Kaymakam Eldivan’ı Ziyaret Etti
4 Kasım 2022 11:35
A+
A-

Çorlu’da medya ve iletişim sektöründe faaliyet yürütenlerin bir araya gelerek kurduğu yeni dernek Medya ve İletişim Mensupları Derneği (MİMDER) Çorlu Kaymakamı Mustafa Eldivan’ı makamında ziyaret etti.
Medya ve İletişim sektöründe başarılara imza atan isimlerden oluşan Medya ve İletişim Mensupları Derneği (MİMDER) çalışmalarına hızlı başladı. Çorlu ve bölgede yaşanan sorunlara karşı duyarsız kalmayacak olan MİMDER, kuruluşunun hemen ardından ziyaretlerine başladı. Medya, iletişim ve basın sektöründe yaşanan olumsuzlukları gidermek için tüm gücüyle çalışma yürütecek olan Medya ve İletişim Mensupları Derneği Kaymakam Eldivan ile karşılıklı görüş alışverişinde bulundu.
Çorlu Kaymakamı Mustafa Eldivan ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, basın sektörünün öneminden söz etti. Bazı tavsiyelerde de bulunan Çorlu Kaymakamı Mustafa Eldivan derneğin çalışmalarında başarılar diledi. Medya ve İletişim Mensupları Derneği Başkanı Ozan Turan ve yönetim kurulu üyeleri çalışmaları hakkında Kaymakam Eldivan’a bilgiler verdi. Dernek Başkanı Ozan Turan, Çorlu Kaymakamı Mustafa Eldivan’a teşekkür ederek projelerinden söz etti. Turan, “Medya ve İletişim Mensupları Derneği olarak Çorlu’da yeni kurulduk, bundan sonra çalışmalarımıza hızla devam edeceğiz. Çorlu için bizlerde taşın altına elimizi koymak için bir yola çıktı. Sektörümüzdeki olumsuzluklar ve sıkıntıların giderilmesinin yanı sıra, Çorlu’da güzel çalışmalar yaparak Çorlu’ya katkı sunmak istiyoruz” dedi.