Dolar 32,3371
Euro 35,1349
Altın 2.310,24
BİST 9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Tekirdağ 22°C
Parçalı Bulutlu
Tekirdağ
22°C
Parçalı Bulutlu
Cum 20°C
Cts 23°C
Paz 23°C
Pts 24°C

Miniklerin keyifli anları

Miniklerin keyifli anları
30 Eylül 2022 12:58
A+
A-

Ergene Belediyesi Beren Bebek Çocuk Oyun Evi’nin öğrencileri Ergene Belediyesi’nin Ergene’ye kazandırdığı sayısız eserlerden biri olan Ergene Belediyesi Kapalı Spor Salonu’nda spor eğitmenleri eşliğinde beden eğitimi derslerini yaptılar. Minik öğrenciler beden öğretmeni ve sınıf öğretmenleri gözetiminde hem spor yaptı hem de eğlendi.
Ergene Belediyesi Beren Bebek Çocuk Oyunevi öğrencileri daha önce okullarında yaptıkları beden Eğitimi derslerini bu kez Ergene Belediyesi Kapalı Spor Salonunda yaptı. Ergene Belediyesi Spor Eğitmeni Gülen Kılıç’ın hazırladığı parkuru başarıyla tamamlayan minikler daha sonra öğretmenlerinin gözetiminde spor eğitimlerini sürdürdüler.
Ergene Belediyesi’nin geleceğimizin teminatı olan öğrencilere ve gençlere son derece önem verdiğinin altını çizen Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel, “Beren Bebek Çocuk Oyun Evinde öğrencilerimizin en iyi eğitimi alması için tüm imkanlarımızı seferber ediyoruz. Bunun yanı sıra ilçe genelindeki tüm eğitim kurumlarının eksiklerini gidermek için talepler doğrultusunda çalışıyoruz. Ailelerinin bizlere, Beren Bebek Çocuk Oyun Evine emanet ettiği çocuklarımıza alanında uzman öğretmenlerimiz nezaretinde en iyi şartları sunmaya, eğitim – öğretim aşamalarında tüm imkanları kullanmaya gayret ediyoruz. Bu bağlamda öğrencilerimizi zaman zaman Ergene Belediyesi Kapalı Spor Salonu’nda, Ergene Kültür Merkezi’nde, Velimeşe Mustafa Kemal Atatürk Stadyumu’nda ve diğer belediye tesislerimizde de misafir ederek öğrenirken eğlenmelerine, keyifli zamanlar geçirmelerine vesile oluyoruz. Son olarak Ergene Belediyesi Kapalı Spor Salonunda küçük öğrencilerimize spor salonunda neler yapılır, nelere dikkat edilir, kuralları nelerdir gibi konularda eğitimler vererek spor yapmalarına, oluşturulan parkurda keyifli zaman geçirmelerine ve oyun gruplarında eğlenmelerine vesile olduk. Emeği geçen tüm öğretmenlerimize teşekkür ediyorum” dedi.