Dolar 32,4375
Euro 34,7411
Altın 2.439,70
BİST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Tekirdağ 20°C
Az Bulutlu
Tekirdağ
20°C
Az Bulutlu
Cts 19°C
Paz 19°C
Pts 17°C
Sal 18°C

Namık Kemal Üniversitesine Traktör Bağışı Yapıldı

Namık Kemal Üniversitesine Traktör Bağışı Yapıldı
1 Aralık 2021 11:49
A+
A-

Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi’ne Çerkezköy’de faaliyet gösteren Hattat Traktör Sanayi ve Ticaret AŞ tarafından Traktör bağışı yapıldı.
Rektörlük makamında gerçekleşen nezaket ziyaretinin ardından Rektörlük Atatürk Anıtı önünde teslim töreni düzenlendi.
Hattat marka, C 3080 model traktörün Üniversitemize hibesinin gerçekleştiği teslim törenine Namık Kemal Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mümin ŞAHİN, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Bülent EKER, Prof. Dr. Celalettin VATANDAŞ ve Prof. Dr. Yılmaz ÇAKICI, Genel Sekreter Murat Kamil TIRPANCI, Ziraat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Sezen ARAT ve Ziraat Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Bahattin AKDEMİR katıldı. Firma adına ise törende Hattat Traktör Genel Müdürü Tunç DOĞAN, İletişim Müdürü Fatih BÜYÜKYAHŞİ ve İnsan Kaynakları Kariyer Gelişim Yöneticisi İlker SELVİ yer aldı.
Namık Kemal Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mümin ŞAHİN, gerçekleşen bağış ile ilgili memnuniyetini ifade ederek bağışçılara teşekkür etti ve “Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi olarak şehrimiz ve bölgemizdeki varlığımız ile köklü bir geçmişe sahibiz. Değerli bağışçılarımız, hayırseverlerimiz de gerçekleştirdikleri bu bağış ile aslında bu köklü geçmişi geleceğe taşımak için Üniversitemize bir nevi yatırım yapıyorlar. Bu yatırım eğitime ve bilime olduğu kadar, ülkemizin tarımsal kalkınmasına da ufuk açıcı katkılar sunacaktır. Üniversitemize yapılan tüm bağışlar gibi bu bağışın da bizim için anlamı, bu yönüyle çok büyüktür. Bağışçılarımız, Üniversitemizin gücüne güç katıyorlar” şeklinde konuştu.