Dolar 32,3759
Euro 35,0031
Altın 2.326,03
BİST 9.097,50
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Tekirdağ 20°C
Açık
Tekirdağ
20°C
Açık
Cts 23°C
Paz 23°C
Pts 24°C
Sal 19°C

NKÜ İle Süleymanpaşa Belediyesi Arasında Kemoterapi Merkezi İçin Protokol İmzalandı

NKÜ İle Süleymanpaşa Belediyesi Arasında Kemoterapi Merkezi İçin Protokol İmzalandı
7 Eylül 2022 12:09
A+
A-

Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi ile Süleymanpaşa Belediyesi arasında kanser hastalarının tedavisi için hizmet verecek Kemoterapi Merkez Binasının yapımı için protokol imzalandı.
Protokolü Üniversitemiz adına Rektör Prof. Dr. Mümin ŞAHİN imzalarken, Süleymanpaşa Belediyesi adına protokole Belediye Başkanı Cüneyt YÜKSEL imzaladı. İmza töreninde Üniversitemiz Genel Sekreteri Murat Kamil TIRPANCI da yer aldı. Atılan imzalar ile 760 m2 alan üzerine tek katlı ve prefabrik olarak inşa edilecek Kemoterapi Merkez Binasının Süleymanpaşa Belediyesine Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi tarafından yer tahsisi gerçekleşmiş oldu. Ayrıca protokole göre, Kemoterapi Merkez Binasının yapımını Süleymanpaşa Belediyesi üstlenirken, iç tefrişatını ise Üniversitemiz gerçekleştirecek.
İmzalar sonrası konu ile ilgili açıklamada bulunan Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Mümin ŞAHİN, “Kanser hastalığı zor bir hastalık ama Üniversite Hastanemizin Onkoloji Servisindeki tüm doktor ve sağlık personelimiz, hastalarımız için tedavi süreçlerini en iyi şartlarda geçirebilmeleri için ellerinden geleni yapıyorlar. Süleymanpaşa Belediyemiz ile birlikte yapacağımız Kemoterapi Merkez Binası da Hastanemizde olduğu gibi tüm hastalarımızın hak ettiği konfor ile hizmet verecektir. Belediye Başkanımız Sayın Cüneyt YÜKSEL’e teşekkür ediyor; tüm kanser hastalarına acil şifalar dileklerimle imzalanan protokolün hayırlar getirmesini temenni ediyorum” şeklinde konuştu.
Süleymanpaşa Belediye Başkanı Cüneyt YÜKSEL de kanser hastaları için şifa bulacakları bir merkez olması temennisinde bulunarak; protokolün şehrimize, Üniversitemize ve tüm hastalara hayırlı olması dileğinde bulundu.