Dolar 32,4455
Euro 34,7397
Altın 2.437,68
BİST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Tekirdağ 20°C
Az Bulutlu
Tekirdağ
20°C
Az Bulutlu
Cts 19°C
Paz 20°C
Pts 19°C
Sal 18°C

NKÜ Üniversite Tanıtım Günlerine Ev Sahipliği Yaptı

NKÜ Üniversite Tanıtım Günlerine Ev Sahipliği Yaptı
1 Nisan 2022 13:02
A+
A-

Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi, İl Milli Eğitim Müdürlüğünün daveti üzerine 27 Devlet ve Vakıf Üniversitesinin katılımı ile organize edilen Üniversite Tanıtım Günleri etkinliğine ev sahipliği yaptı.
Etkinliğin açılışını Süleymanpaşa
İlçe Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Arzu YÜCESOY, NTV Doğru Tercih Programı Yapımcı ve Sunucusu Sadık GÜLTEKİN ve EKET Fuarcılık Genel Müdürü Uğur TOK yaptı.
Eğitim fuarı niteliği taşıyan etkinlik yoğun ilgi gördü. Süleymanpaşa,
Çorlu ve diğer ilçelerden liselerin 11. ve 12. Sınıflarında okumakta olan yaklaşık
2500 öğrenci Rektörlük fuaye alanında kurulan üniversitelerin stantlarını ziyaret ederek yetkililerden bilgi aldı. Rektörlük Konferans Salonunda ise çeşitli panel ve konferanslar gerçekleştirildi. Etkinlik kapsamında NTV Doğru Tercih Programı Yapımcı ve Sunucusu Sadık GÜLTEKİN de bir konferans verdi.