Dolar 32,3732
Euro 34,9930
Altın 2.325,61
BİST 9.089,01
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Tekirdağ 20°C
Açık
Tekirdağ
20°C
Açık
Cts 23°C
Paz 24°C
Pts 24°C
Sal 19°C

“Öğretmenler, genç neslin yetiştiricileri ve aynı zamanda aydınlık geleceğimizin, güçlü yarınlarımızın mimarlarıdır”

“Öğretmenler, genç neslin yetiştiricileri ve aynı zamanda aydınlık geleceğimizin, güçlü yarınlarımızın mimarlarıdır”
24 Kasım 2021 11:31
A+
A-

Tekirdağ Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı ve TOBB Yönetim Kurulu Üyesi Cengiz Günay, 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla bir mesaj yayınladı.
Mesajında, tüm eğitim camiasının Öğretmenler Günü’nü kutlayan Başkan Cengiz Günay; Öğretmenlik, emek, özveri, sabır ve hoşgörü isteyen, öğreten ve öğrenen arasında güven ve sevgi ilişkisine dayanan bir meslektir.
Hayatın bütün zorluklarına ve büyük sorumluluklara rağmen öğretmenlerimizin büyük bir özveri ile genç neslin yetişmesinde en kalıcı ve ciddi katkıyı vermeye devam ediyor olmaları, geleceğimiz açısından en büyük güvencemizdir. Bu açıdan düşünüldüğünde bedeli hiçbir maddi karşılıkla ölçülemeyecek kadar değerli, saygın, çok özel, çok yüce ve onurlu bir meslektir. Bu doğrultuda çalışan, geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızı en iyi şekilde yetiştirebilmek için mesai mefhumu tanımayan değerli öğretmenlerimize minnettarız.
Biliyoruz ki; bizi aydınlık yarınlara ancak çocuklarımıza iyi bir eğitim sağlayacak öğretmenlerimiz taşıyacaktır. Bu vesileyle; başta Başöğretmen Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere ebediyete intikal etmiş tüm öğretmenlerimizi rahmet ve şükranla anıyor, ülkemizin ve milletimizin geleceğini emanet ettiğimiz yürekleri sevgi, şefkat ve sabırla dolu, bu kutsal mesleğe gönül vermiş tüm öğretmenlerimizin ve eğitim camiamızın Öğretmenler Günü’nü en içten dileklerimle kutluyorum.” diye konuştu.