Dolar 32,4375
Euro 34,7411
Altın 2.439,70
BİST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Tekirdağ 20°C
Az Bulutlu
Tekirdağ
20°C
Az Bulutlu
Paz 19°C
Pts 18°C
Sal 19°C
Çar 20°C

Polis, Jandarma, Sağlık, Belediye, AFAD ve İtfaiye Ekipleri Yeni Yıla Görevi Başında Girdi

Polis, Jandarma, Sağlık, Belediye, AFAD ve İtfaiye Ekipleri Yeni Yıla Görevi Başında Girdi
1 Ocak 2022 12:26
A+
A-

Vali Aziz Yıldırım ve eşi Güllühan Yıldırım, vatandaşlarımızın 2022 yılına huzur ve güven içerisinde girmesini sağlamak amacıyla yılın son gününde görev yapan polis, jandarma, AFAD, belediye, sağlık ve itfaiye ekipleri ile Tarihi Valilik Binası önünde bir araya geldi.
Burada bulunan tüm personelin yeni yılını kutlayan Vali Yıldırım, görevlerinde başarılar diledi.
Ardından Tarihi Valilik Binası önünde basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Vali Yıldırım; “Tekirdağ’da şuanda 2 bin 591 personel vatandaşın güven ve huzuru için görevi başında. Ümit ediyorum ki 2022 yılında inşallah Kovid-19 ortadan kalkar ve normal hayatımıza döneriz. Şu anda emniyetimizle, jandarmamızla, sahil güvenliğimizle, sağlık müdürlüğümüz, itfaiyemiz, AFAD’ımızla, belediyelerimizle, zabıtalarımızla hep birlikte görev yapıyoruz. Şu anda bütün arkadaşlarımız sahadalar. Yılbaşı gecesinin daha sonradan herhangi bir şekilde hafızalarda üzüntülü bir şekilde kalmaması için arkadaşlarımız gayret sarf ediyorlar” dedi.
Daha sonra Vali Aziz Yıldırım ve Eşi Güllühan Yıldırım 2021 Yılının Son Gününde Görevi Başında Bulunan Personeli Ziyaret Etti.
Vali Aziz Yıldırım ve eşi Güllühan Yıldırım, Malkara Uygulama Noktası’nda ve TOKİ Uygulama Noktası’nda vatandaşlarımızın yeni yıla huzurlu ve mutlu bir şekilde girebilmeleri için görevi başında bulunan polis ve jandarma ekiplerini ziyaret ederek denetimlerde bulundu.
Ziyarette Vali Yıldırım, görevi başında bulunan personelin yeni yılını kutlayarak görevlerinde başarılar diledi.
Uygulama Noktalarında durdurulan araçlardaki sürücülerle sohbet eden Vali Yıldırım, yeni yıllarını kutlayarak; yeni yılın sağlık, mutluluk ve başarı getirmesini temenni etti.
Vali Yıldırım ve eşi Güllühan Yıldırım’a ziyaretleri sırasında Süleymanpaşa Kaymakamı Harun Kaya, İl Emniyet Müdürü Mehmet Hakan Fındık, İl Jandarma Komutan V. Mustafa Çetinkaya eşlik etti.