Dolar 32,3283
Euro 35,0825
Altın 2.297,56
BİST 8.989,17
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Tekirdağ 22°C
Açık
Tekirdağ
22°C
Açık
Cum 20°C
Cts 23°C
Paz 23°C
Pts 24°C

“Ramazan Bayramı; barış, huzur ve refah getirsin”

“Ramazan Bayramı; barış, huzur ve refah getirsin”
29 Nisan 2022 13:54
A+
A-

Kırklareli Ticaret ve Sanayi Odası (KTSO) Yönetim Kurulu Başkanı Soner Ilık, Ramazan Bayramı’nın insanlığa barış, huzur ve refah getirmesini temenni ederek; “Rahmet ve bereket ayı, af ve mağfiret ayı, dinî ve insanî duyguların güçlendiği, şefkat ve merhamet hislerinin daha iyi inkişafı ile fakir ve muhtaçlara karşı dinî ve insanî vazifelerin daha iyi hatırlandığı faziletli Ramazan ayına veda ediyoruz. Mübarek Ramazan’ın burukluğu yerini korurken, bir yandan da birlik ve beraberliğimizin temel unsurlarından Ramazan Bayramı’nı hep birlikte karşılamanın mutluluğunu yaşıyoruz.
Acılar ne kadar büyük olursa olsun Türkiye’miz, dünyada ve ülkemizde barışın, huzurun, güvenin ve istikrarın tesisi amacıyla gösterdiği gayreti bundan sonra da gösterecektir. Aziz devletimize bu konuda güvenimiz ve inancımız sonsuzdur. Bugünler birlik ve beraberliğimizi kutsallığını ön plana çıkaran günlerdir.
Mutluluk, huzur, sevgi, saygı, dostluk, barış ve hoşgörünün pekişmesine sebep olan, insanı insan yapan değerlerin yaşanmasına ve paylaşılmasına fırsat yaratan bayramların, toplum hayatında eşsiz yeri vardır. Bayramların; insanlara iyi davranmayı, güzel ahlâkı, küçüklerimizi sevindirmeyi, büyüklerimize saygıyı ve onları ihmal etmemeyi hatırlatan yönünü unutmamalıyız.
Bu düşüncelerle, başta üyelerimiz ve aileleri olmak üzere, Türk ve İslam Dünyası’nın Ramazan Bayramı’nı kutluyorum. Bayramın; ülkemize, milletimize ve insanlığa barış, huzur ve refah getirmesini Cenab-ı Allah’tan temenni ediyorum” dedi.