Dolar 32,3237
Euro 35,0903
Altın 2.300,90
BİST 9.075,66
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Tekirdağ 22°C
Açık
Tekirdağ
22°C
Açık
Cum 20°C
Cts 23°C
Paz 23°C
Pts 24°C

Rektör Şahin’in “24 Kasım Öğretmenler Günü” Mesajı

Rektör Şahin’in “24 Kasım Öğretmenler Günü” Mesajı
24 Kasım 2021 11:27
A+
A-

Namık Kemal Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mümin ŞAHİN, 24 Kasım Öğretmenler Günü nedeniyle bir kutlama mesajı yayınladı.
Rektör Şahin, mesajında şu ifadelere yer verdi: “Ahlaki terbiye ve vicdani değerlerle donatılarak eğitilmiş bir insanın, tüm dünyayı iyiye ve güzele doğru dönüştürme kudretine sahip olabileceğini en iyi bilenler öğretmenlerdir. Öğretmenlik bundan dolayı ulvî bir meslektir. Geleceğe yapılacak en büyük yatırım ise öğretmenlerimizin iyi ahlaklı, insana ve emeğe saygılı, başkasının hakkını gözeten ve koruyan, araştıran, okuyan, hayatı seven nesiller yetiştirmeleri olacaktır. Aziz Milletimizin ve tüm öğretmenlerimizin bu anlamlı gününü kutluyor; Başöğretmen Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü ve şehit öğretmenlerimizi rahmet ve minnetle, gazilerimizi şükranla yâd ediyor; hayatına devam etmekte olan öğretmenlerimize de sağlıklı ve güzel günler diliyorum.