Dolar 32,4676
Euro 34,7142
Altın 2.435,69
BİST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Tekirdağ 20°C
Az Bulutlu
Tekirdağ
20°C
Az Bulutlu
Cts 19°C
Paz 20°C
Pts 19°C
Sal 18°C

Rektör Şahin’in ‘Mübarek Üç Aylar’ın Başlangıcı ve Regaip Kandili’ mesajı

Rektör Şahin’in ‘Mübarek Üç Aylar’ın  Başlangıcı ve Regaip Kandili’ mesajı
3 Şubat 2022 13:07
A+
A-

Namık Kemal Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mümin ŞAHİN, ‘Mübarek Üç Aylar’ın Başlangıcı ve Regaip Kandili’ Dolayısıyla bir mesaj yayınladı.
Rektör Şahin mesajında şunları kaydetti: “Cenabı Hakk’ın rahmeti ve huzuru ile taçlanan Mübarek Üç Aylar’a tüm Türk ve İslam Âlemi olarak kavuşmanın sevinci ve coşkusu içerisindeyiz. Rahmet, feyiz ve bereketin çoğaldığı bu aylarda birlik ve beraberlik duyguları içinde hareket edilmekte, paylaşmanın önemi de artmaktadır. Sonu bayram ile müjdelenen Recep, Şaban ve Ramazan ayları boyunca ilahi rahmetin taştığı, lütuf ve ihsanla dolu mübarek geceler vardır. Üç Aylar’ın başlangıcında yer alan Regaip Kandili de Müslümanlar için büyük bir öneme sahip bu gecelerden biridir. Ellerin semaya, gönüllerin de Allah’a yöneldiği Üç Aylar’ın ve Regaip Kandili’nin hürmetine iyilik ve huzurun, sevgi ve saygının tüm dünyada ve gönül coğrafyamızda yeşermesi, yeryüzüne sağlık ve güzel ahlâkın hâkim olması temennisiyle şahsım ve Üniversitem adına Aziz Milletimizin, tüm Türk ve İslam Âleminin Mübarek Üç Aylar’ını ve Regaip Kandili’ni tebrik ediyor, hayırlara vesile olmasını niyaz ediyorum.”