Dolar 32,3297
Euro 35,0425
Altın 2.281,75
BİST 8.988,53
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Tekirdağ 21°C
Parçalı Bulutlu
Tekirdağ
21°C
Parçalı Bulutlu
Cum 20°C
Cts 23°C
Paz 23°C
Pts 24°C

ŞARKÖY’DE PLAJ VOLEYBOLU RÜZGÂRI ESTİ

ŞARKÖY’DE PLAJ VOLEYBOLU RÜZGÂRI ESTİ
17 Ağustos 2022 11:58
A+
A-

Şarköy Belediyesi tarafından düzenlenen Plaj Voleybolu Turnuvası, spora gönül veren gençler ve vatandaşlar tarafından yoğun ilgi ile karşılandı. 13-14 Ağustos tarihlerinde Liman Park yanındaki halk plajında düzenlenen turnuvada renkli görüntülerle, keyifli dakikalar yaşandı. Turnuva boyunca kıyasıya mücadele eden takımlar gösterdiği performansla kentte spor coşkusunu doya doya yaşattı.
SPOR ŞARKÖY’DE BİR BAŞKA GÜZEL
Yaz sporu etkinlikleri kapsamında gerçekleştirilen, plaj voleybolu turnuvası nefes kesen anlara sahne oldu. Şarköy Belediyesi tarafından düzenlenen 3×3 Plaj Voleybolu Turnuvası başarılı bir şekilde gerçekleştirildi. Vatandaşlardan tam not alan spor etkinliği, izleyiciyi eğlendirirken, kimi zaman da heyecanın doruklara çıktığı anlar yaşandı. Sporcuların kıyasıya mücadelesi sürerken, izleyicilerde bu heyecana ortak oldu. Turnuvanın final mücadelesi Yıkım Ekibi ve Mars takımları arasında gerçekleşti. Turnuva sonunda 1. olan Yıkım Ekibine ödülü Belediye Başkanı Sn. Alpay VAR tarafından takdim edildi. 2. olan Mars takımı ve 3. olan Kara Kanarya takımlarına ödülleri, Belediye Başkan Yardımcısı Sn. Ogün KÜRÜMOĞLU ile Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Sn. Mustafa HARMANKAYA tarafından takdim edildi. Ödül töreni sonrasında turnuva hakkında yorumda bulunan vatandaşlar; Şarköy’de gençler için etkinlik, eğlence ve spor adına birçok yeniliğe imzasını atan Şarköy Belediye Başkanı Alpay VAR’ a memnuniyetlerini dile getirip, hizmetlerinden dolayı teşekkür ettiler.
BAŞKAN VAR’DAN GENÇLERE TAM DESTEK
Kentimizde sportif faaliyetlerin çeşitlenmesi ve yaygın hale gelmesi için çalışmalarının sürekli devam ettiğini ifade eden Belediye Başkanı Alpay VAR, ‘’ Şarköy’ümüz birçok spor faaliyeti için uygun olanaklara sahip. Yeni hizmete sunduğumuz tesislerle vatandaşlarımızın özellikle de çocuklarımızın spor yapabilecekleri alanları genişletiyoruz. Bununla birlikte spor etkinlikleri de düzenleyerek vatandaşlarımızı sağlıklı yaşama yönlendiriyoruz. Bugün düzenlediğimiz 3×3 Plaj Voleybolu etkinliğiyle sporun heyecanını kentimizde yaşadık. Turnuvada emek sarf eden herkese teşekkürlerimi sunuyorum. Ayrıca 2 gün boyunca turnuvada ter döken sporcu kardeşlerimi de ayrı ayrı kutluyorum. Sporda kazanmak olduğu gibi kaybetmekte vardır. Bu duygu ve düşüncelerle dostluk duygusunun pekiştiği nice müsabakalarda bir araya gelmek üzere herkesi selamlıyorum ‘’ dedi.