Dolar 32,3276
Euro 35,0275
Altın 2.284,06
BİST 8.970,01
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Tekirdağ 22°C
Açık
Tekirdağ
22°C
Açık
Cum 20°C
Cts 23°C
Paz 23°C
Pts 24°C

Şehir İçi Toplu Taşıma Kooperatif Başkanları İle Toplantı Gerçekleştirildi

Şehir İçi Toplu Taşıma Kooperatif Başkanları İle Toplantı Gerçekleştirildi
2 Nisan 2021 13:07
A+
A-

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi Başkanlığı tarafından, Tekirdağ Toplu Ulaşım Sistemi (TETUS) kapsamında hizmet vermekte olan şehir içi toplu taşıma kooperatiflerinin başkanları ile bir toplantı gerçekleştirildi.
Şehir içi toplu taşımacılık kooperatiflerinin taleplerini dile getirdikleri toplantıda, toplu taşıma araçlarında uygulanacak HES Kodu uygulaması, araç içi yolcu hareketliliğinin takibi, toplu taşıma araç şoförlerinin vatandaş diyalogları ve kılık kıyafetleri gibi konular görüşüldü. Konu ile ilgili açıklama yapan Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, “Sosyal Belediyecilik anlayışı ile hareket eden Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi, vatandaşa her alanda en iyi hizmeti vermek için çalışıyor. Ulaşım da bu alanlardan bir tanesi. Vatandaşlarımızın il genelinde pandemi koşullarında daha sağlıklı ve hijyenik şekilde yolculuk edebilmesinin sağlanması için araçlarımıza HES kodu ile biniş uygulaması getirdik. Vatandaşlarımızı hizmetin en iyisi ile buluşturmak için çalışmalarımıza hız kesmeden devam edeceğiz.” dedi.