Dolar 32,3865
Euro 35,0621
Altın 2.326,80
BİST 9.117,11
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Tekirdağ 20°C
Açık
Tekirdağ
20°C
Açık
Cts 23°C
Paz 24°C
Pts 24°C
Sal 19°C

Sömestr Tatil Şenliğinde Doyasıya Eğlendiler

Sömestr Tatil Şenliğinde Doyasıya Eğlendiler
7 Şubat 2022 12:19
A+
A-

Ergene Belediyesi sömestr tatilinde olan çocukların keyifli zaman ve unutulmaz bir gün geçirmelerini sağlamak için Sömestr Tatil Şenliği düzenledi. Ergene Belediyesi Kültür Merkezinde gerçekleşen etkinliğe çocuklar ve aileleri yoğun ilgi gösterdi.
Ergene Belediyesi sömestr tatilinin son günlerine giren Ergene’de ki çocuklar için çok eğlenceli bir sömestr tatili şenliği programı düzenledi. Ergene Belediyesi Kültür Merkezinde saat 13.00’da başlayan etkinlikler saat 17.00’da son buldu. Keyifli bir gün geçiren her yaş grubuna hitap eden etkinliklerde yüz boyama, palyaço, sihirbazlık ve tiyatro gösterileri yapılırken ayrıca çocuklara çeşitli ikramlarda da bulunuldu.
Yarınlarımız olan çocuklarımız ve gençlerimiz için birbirinden güzel etkinliklere çalışmalara imza atıyoruz diyen Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel “Yarıyıl tatilindeki ilköğretim ve ortaöğretim öğrencilerimize de bir karne armağanı olarak sömestr şenliği düşündük. Çok da güzel oldu. Çocuklarımız ve ailelerimiz de yoğun ilgi gösterdi. Çocuklarımızın eğlenceyle buluşmalarının yanı sıra çok eğitici ve öğretici etkinliklerimiz de oldu. Doya doya bir gün geçiren geleceğimizin teminatı olan çocuklarımız sevinçlerine ve mutluluklarına bizlerde ortak olduk. Ergene Belediyesi olarak çocuklarımız için önümüzde ki aylarda da birbirinden keyifli etkinlikler düzenleyeceğiz” dedi.
Ergene Belediyesi Sömestr Tatil Şenliğine katılan ailelerde çocuklarının düzenlenen şenlikten büyük mutluluk duyduklarını belirterek, Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel’e bu güzel programdan dolayı teşekkürlerini ilettiler.