Dolar 32,3868
Euro 35,0513
Altın 2.325,75
BİST 9.131,94
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Tekirdağ 20°C
Açık
Tekirdağ
20°C
Açık
Cts 23°C
Paz 24°C
Pts 24°C
Sal 19°C

Süleymanpaşa Belediyesi fotoğraf yarışması düzenliyor

Süleymanpaşa Belediyesi fotoğraf yarışması düzenliyor
23 Mayıs 2022 11:25
A+
A-

Süleymanpaşa’nın farklı özelliklerinin tanıtılması, şehrin potansiyelinin ortaya çıkarılması ve değerlendirilmesi amacıyla, Süleymanpaşa Belediyesi tarafından “Süleymanpaşa’nın Renkleri” isimli fotoğraf yarışması düzenlendi.

FOTOĞRAF DERNEKLERİ DESTEK VERİYOR

Tekirdağ Fotoğraf Derneği ve Tekirdağ Fotoğraf Sanatı Derneği ile işbirliği içinde düzenlenen yarışma, Mayıs-Temmuz ayları boyunca başvuruya açık olacak. 31 Temmuz tarihine kadar dileyen herkes yarışmaya başvuruda bulunabilecek. Yarışmaya katılacak fotoğrafların dijital fotoğraf makinesi ile Süleymanpaşa’da çekilmiş olması, daha önce bir yarışmada ödül almamış olması gibi şartlar bulunuyor.

Yarışmaya katılacak olan eserler, 6 Ağustos tarihinde jüri değerlendirmesine tabi tutularak 8 Ağustos’ta ödül kazanan eserler belirlenecek. Ödül töreni ise 3 Eylül Cumartesi günü gerçekleştirilerek ödüle layık görülen eserler ilan edilecek. İlan edilen tarihlerde değişiklik olması durumunda Süleymanpaşa Belediyesi tarafından duyurulacak.

ÖDÜLLER BELLİ OLDU

Yarışmada verilecek olan ödüller de açıklandı. Buna göre birinciye 7 bin 500, ikinciye 5 bin, üçüncüye ise 2 bin 500 TL ödül verilecek. Ayrıca 3 Mansiyon, 10 Jüri Özel Ödülü ve 30 Sergileme ödülü de yarışmada yer alacak. Mansiyon için 2 bin, Özel Ödül için bin ve sergileme için de 500 TL ödül belirlendi. Ödül ve sergileme kazanamamış ancak Süleymanpaşa Belediyesi tarafından herhangi bir şekilde kullanılacak olan fotoğraflara da 500 TL telif bedeli ödenecek.

Süleymanpaşa’nın Renkleri Fotoğraf Yarışmasını düzenleyen Süleymanpaşa Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürlüğünden konuyla ilgili yapılan açıklamada, şehrin tanıtımına büyük katkı sağlaması beklenen yarışmaya tüm fotoğraf sevdalılarının katılması davetinde bulunuldu.