Dolar 32,3713
Euro 35,0024
Altın 2.325,92
BİST 9.099,63
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Tekirdağ 20°C
Açık
Tekirdağ
20°C
Açık
Cts 23°C
Paz 24°C
Pts 24°C
Sal 19°C

Süleymanpaşalı kadınlar güne sporla başlayacak

Süleymanpaşalı kadınlar güne sporla başlayacak
2 Temmuz 2022 17:05
A+
A-

Süleymanpaşa Belediyesi, yaz boyunca haftanın üç günü üç farklı noktada uzman eğitmenler eşliğinde sabah sporu etkinliği düzenledi.
Süleymanpaşa’da yaşayan kadınlara yönelik olarak hayata geçirilen “Güne Sporla Başlıyoruz” etkinliği ile hanımlar şehrin en güzel mekânlarında, eğitmenler eşliğinde sabah sporu yapabilecekler.
HAFTADA ÜÇ GÜN DENİZ KENARINDA SABAH SPORU KEYFİ
Yaz boyunca her hafta Pazartesi, Çarşamba ve Cuma günleri sabah 08.30’da gerçekleştirilecek olan sabah sporu etkinliğine her yaştan kadınlar katılabilecek. Süleymanpaşa Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürlüğü tarafından hayata geçirilen Güne Sporla Başlıyoruz etkinliği, her Pazartesi Altınova Mahallesi’nde tamamen yenilenen sahil şeridindeki Gazi Hasan Paşa Parkı’nda, her Çarşamba Rumeli İskelesi’nde ve her Cuma Cumhuriyet Mahallesi’nde sıfırdan inşa edilerek hizmete kazandırılan Alkaya Sahili’nde hanımları bekliyor olacak. Etkinlik tamamen ücretsiz olup, herhangi bir kayıt yaptırmak gerekmiyor. Hanımlar Süleymanpaşa Belediyesi tarafından organize edilen etkinlikle sabahları deniz kenarında sabah sporu keyfi yaşayacaklar.
BAŞKAN YÜKSEL’DEN HANIMLARA DAVET
Konuyla ilgili açıklamada bulunan Süleymanpaşa Belediye Başkanı Cüneyt Yüksel, Süleymanpaşa’da yaşayan tüm hanımlara davette bulunarak, “Süleymanpaşa’mızda yaşayan hanımlarımızı, yaz boyunca haftanın 3 günü uzman eğitmenler eşliğinde düzenleyeceğimiz sabah sporunda buluşturuyoruz. Daha sağlıklı bir yaşam için tüm hanımlarımızı, her Pazartesi Altınova Sahili Gazi Hasan Paşa Parkımızda, her Çarşamba Rumeli İskelemize ve her Cuma Alkaya sahilimizde saat 08.30’da düzenleyeceğimiz spor etkinliğimize bekliyoruz,” diye konuştu.