Dolar 32,3679
Euro 34,9483
Altın 2.325,20
BİST 9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Tekirdağ 20°C
Parçalı Bulutlu
Tekirdağ
20°C
Parçalı Bulutlu
Cts 23°C
Paz 23°C
Pts 24°C
Sal 19°C

SÜSLÜ KADINLAR BİSİKLET TURU 18 EYLÜL PAZAR 10. KEZ DÜZENLENİYOR!

SÜSLÜ KADINLAR BİSİKLET TURU 18 EYLÜL PAZAR 10. KEZ DÜZENLENİYOR!
13 Eylül 2022 09:59
A+
A-

2013 yılından beri her Eylül ayının üçüncü pazar günü ‘Dünya Otomobilsiz Kentler Günü’ne dikkat çekmek amacıyla gerçekleştirilen Süslü Kadınlar Bisiklet Turu,32 ülkede eş zamanlı olarakyaklaşık 200 il ve ilçeyle birlikte Tekirdağ’da da 18 Eylül Pazar günü saat 17.00’de düzenlenecek.

Tekirdağ’da Süslü Kadınlar Bisiklet Turu’nu gönüllü olarak organize eden Canan Akarca Kuzu, turunamacınındaha çok kadını bisiklet sürmeye özendirmek ve bisiklet kullanıcıları için güvenli bisikletli ulaşım altyapısı talep etmek için bir fırsat olduğuna dikkat çekerek sözlerine şöyle devam etti:

“2013 yılından beri, her Eylül ayının üçüncü pazar günü ‘Dünya Otomobilsiz Kentler Günü’ne dikkat çekmek için bisikletlerimizle yollardayız. Turumuza tüm kadınları bekleriz. Kayıt yaptırmak yok, para ödemek yok. Komşularınızı, arkadaşlarınızı, meslektaşlarınızı bisiklete binmeye davet etmek için harika bir fırsat. Çünkü‘Biz renklerin peşindeyiz SEN yoksan bir renk eksiğiz.’18 Eylül Pazar günü saat 17.00’de tüm kadınları bisikletli veya bisikletsiz Tekirdağ sahil dolgu alanına bekliyoruz. Turumuz Süleymanpaşa Saat Kulesi karşısındaki Rodostobis bisiklet kiralama noktasından başlayıp sahil bisiklet yolu hattından devam edecek ve aynı güzergahtan başlangıç noktasına geri dönülecektir. Haydi hazırlıklar başlasın, kadınlar yollara çıkınca yollar çiçek açar, egzoz kokusuna karşı parfüm kokusu.”

Ayrıntılı bilgi için web sitemizi ziyaret edin: www.suslukadinlarbisikletturu.com

Instagram: @Tekirdag.SKBT