Dolar 32,3777
Euro 35,0535
Altın 2.326,80
BİST 9.091,57
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Tekirdağ 20°C
Açık
Tekirdağ
20°C
Açık
Cts 23°C
Paz 24°C
Pts 24°C
Sal 19°C

Taraftarımız bizim en büyük transferimiz

Taraftarımız bizim en büyük transferimiz
27 Temmuz 2022 12:49 | Son Güncellenme: 27 Temmuz 2022 12:56
A+
A-

Tekirdağspor Yönetim Kurulu Başkanı Ekrem Daşdan ve Yönetim kurulu üyeleri protokol ziyaretleri gerçekleştirdi.
17 Temmuz 2022 tarihinde yapılan olağanüstü kongre ile göreve yeni seçilen Ekrem Daşdan ve Yönetimi yeni sezon hazırlıklarını aralıksız sürdürürken ilk olarak tecrübeli teknik adam Bülent Daşdan ve 14 futbolcu ile anlaşma sağlamıştı. Yeni yönetim kurulu olarak protokol ziyaretleri gerçekleştiren Tekirdağspor Başkanı Ekrem Daşdan ve ekibi ilk olarak Tekirdağ Valisi Aziz Yıldırım’ı ziyaret etti. Samimi bir ortamda gerçekleştirilen ziyarette Tekirdağspor’un hakkettiği yerlere gelmesi gerektiğinin altını çizen Tekirdağ Valisi Aziz Yıldırım, bu sezon maçları izlemeye geleceğini belirtti.
Daha sonra İl Emniyet Müdürü Mehmet Hakan FINDIK ve İl Jandarma Alay Komutanını ziyaret eden Tekirdağspor Başkanı Ekrem Daşdan ve beraberinde ki heyet sırasıyla Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Süleymanpaşa Belediye Başkanı Cüneyt Yüksel ve Süleymanpaşa Kaymakamı Harun Kaya’yı makamında ziyaret ederek Tekirdağspor ile ilgili projelerden bahsetti.


SİZ VARSANIZ TEKİRDAĞSPOR VAR
Ziyaretler sonrasında kısa bir açıklama yapan Tekirdağspor Başkanı Ekrem Daşdan; “Seçilmemizin ardından hızlı bir şekilde yeni sezona hazırlanıyoruz. Bunun yanı sıra şehrinizin takımını şehrimizde bütünleştirmek içinde gerekli adımları atıyoruz. Bugün Sayın Valimiz başta olmak üzere Emniyet Müdürümüzü, İl Jandarma komutanımızı,Büyükşehir Belediye Başkanımızı,Süleymanpaşa Belediye Başkanımızı ve Süleymanpaşa Kaymakamımızı ziyaret ettik. Kendilerine nazik misafirperverlikleri için ve destekler için çok teşekkür ediyorum. Taraftarımıza da bir mesajım var. Unutmasınlar ki onlar varsa Tekirdağspor var. Taraftarımız bizim en büyük transferimiz. tüm şehrimizi stadımızda bizlere destek olmalarını bekliyoruz” dedi.